Artikel: EX10040446

|

Modell: PHYSA BORDEAUX TURQUISE

Hopfällbar massagebänk - 185 x 60 x 60-81 cm - 180 kg - Turkos

2 390,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 1-3 dagar

100% säker betalning

  • Mobil – kan enkelt ställas upp på kliniken eller direkt hos kunden i några enkla steg
  • Stabil – ram av aluminium som klarar en vikt på upp till 180 kg
  • Lättskött – PVC-klädsel som är lätt att rengöra och underhålla
  • Justerbar – höjd och nackstöd kan justeras efter kunden
  • Bekväm – 40 mm tjock stoppning, armstöd och urtag för huvudet säkerställer komfort i alla positioner

PRODUKTBESKRIVNING

Den hopfällbara massagebänken för mångsidig användning

Med den hopfällbara massagebänken PHYSA BORDEAUX TURQUISE kan du erbjuda massage eller andra kosmetiska behandlingar flexibelt, vare sig du vill använda den i massagesalongen, på kliniken eller hos kunder. Massagebänken kan enkelt transporteras och ställas upp på nolltid, och lever upp till dina kunders förväntningar på komfort och välbefinnande vid massagebehandling.

Stabil och portabel massagebänk med bekväm vaddering

Den portabla massagebänken kan fällas ihop som en praktisk resväska med handtag som du bara behöver öppna för att kunna ställa upp och använda på plats. Ramen av stabilt aluminium kan enkelt fällas ut, där sätet och ryggstödet fälls ut till en bekväm, vadderad brits. Huvudstödet, armstöden och en hylla kan enkelt fästas på ramen på massagebänken.

Den hopfällbara massagebänken har en robust ram och konstruktion vilket ger en hög lastkapacitet på 180 kg. För att uppnå en optimal arbetsposition kan massagebänkens höjd justeras mellan 600 - 810 mm med hjälp av skruvlås.

Portabel massagebänk för maximal avkoppling

Den 40 mm tjocka stoppningen i turkos säkerställer optimal liggkomfort även vid längre behandlingar. Fotstödet kan ställas in i olika vinklar mellan 15° och 50°. Huvudstödet kan lutas uppåt och nedåt med 45° så att huvudet alltid förblir avslappnat. En nackkudde stöder kunden i ett bekvämt viloläge. Både huvudstödet och ryggstödet har ett urtag så att kunden kan ligga bekvämt även på mage. Urtaget i ryggstödet kan enkelt tas bort och sättas tillbaka vid behov.

Klädseln är tillverkad av PVC, som både känns bekvämt och kan rengöras mycket lätt med lite vatten. Klädseln är dessutom okänslig mot olja och tål grundlig desinfektion tack vare det slitstarka materialet. I den hopvikta massagebänken finns plats för alla nödvändiga redskap, och en bärväska gör det lättare att transportera den portabla massagebänken.

TEKNISKA DETALJER

VANLIGA FRÅGOR