Artikel: EX10040571

|

Modell: PHY-GT-1

Trimbord - 905 x 605 mm - Höj- och sänkbart från 70 - 84 cm - 60 kg - 1 slinga

4 090,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 4-6 dagar

100% säker betalning

  • Portabelt – tack vare den hopfällbara konstruktionen och den låga vikten
  • Ergonomiskt – höjdjusterbart i ett intervall av 70 - 84 cm
  • Säkert – med en sele och halkfri yta
  • Rymligt – med måtten 905 x 605 mm
  • Lastbart – klarar av vikter på upp till 60 kg
  • Stabilt – robust konstruktion med halkfria fötter för ett säkert läge

PRODUKTBESKRIVNING

Hopfällbart och höj- och sänkbart trimbord för hundar och katter

Det höj- och sänkbara trimbordet från physa är perfekt för privat eller professionellt bruk, som till exempel i hundsalonger. Tack vare sin lätta vikt och hopfällbara, portabla konstruktion är trimbordet också idealiskt att transportera. Därför kan det enkelt komma till användning vid evenemang som t.ex. hundutställningar. Med sin robusta konstruktion och halkfria gummifötter är det hundtrim-bordet alltid säkert och stabilt. Samtidigt ser den hydrauliska höjdjusteringen, som sker via en fotpedal och i ett intervall på 70 - 84 cm, till att du kan få ett ergonomiskt arbetsläge.

Bärande och rymligt trimbord för hund från physa

Trimbordet för hundar och katter är särskilt säkert att använda. Den gummerade, halkfria ytan ger ett bra grepp för dina fyrbenta vänner. Slingan med snäpplås garanterar ett professionellt och effektivt arbete även med djur som är mer uppe i varv. Samtidigt ger de totala måtten på 905 x 605 mm en generös yta och en ergonomisk höjd.

Hund-trimbordets konstruktion ger en maximal stabilitet och en lång livslängd. Stålrörsramen med en tjocklek på 1.2 mm ger ett säkert stöd åt den 18 mm tjocka MDF-bänkskivan med den halkfria, 1.3 mm tjocka plastbeläggningen (PVC). Alla material imponerar med sin höga motståndskraft och är lättrengjorda. Ett hygieniskt arbete och ett professionellt intryck garanteras med det svarta trimbordet från physa!

TEKNISKA DETALJER

VANLIGA FRÅGOR