Artikel: EX10012071

|

Modell: RCKM-22

Knockbox - 1100 ml

239,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 4-6 dagar

100% säker betalning

  • Rymlig – med en kapacitet på 1100 ml behöver knockboxen sällan tömmas
  • Effektiv – inklusive ett praktiskt avslagstråg för snabbt arbete även i rusningstider
  • Praktisk – lätt och kompakt sumplåda
  • Hållbar – tack vare tillverkning av högkvalitativ plast
  • Lättvårdad – lätt att tömma och rengöra

PRODUKTBESKRIVNING

Högkvalitativ knockbox med ett ljuddämpat avslagstråg

Knockboxen RCKM-22 är ett oumbärligt tillbehör för kaféer, barer och restauranger som vill skämma bort sina gäster med färskt kaffe från portafiltermaskiner. I sumplådan kan portafiltret tömmas snabbt och fullständigt efter beredning av espresso, americano eller cappuccino och andra heta specialiteter.

Den lätta och kompakta sumplådan från Royal Catering

Sumplådan för espresso har en genomtänkt design med högkvalitativa material och noggrant utförande. Tack vare dess kompakta mått får knockboxen enkelt plats även i små kök eller bredvid kaffestationen på jobbet. Med ett djup på 115 mm och en kapacitet på 1100 ml behöver behållaren sällan tömmas och stödjer effektivt arbete även i rusningstid. Det dämpade urslagningstråget i sumplådan säkerställer att portafiltret kan tömmas helt och snabbt utan större ansträngning.

Knockboxen är tillverkad av högkvalitativ plast och är utformad för användning inom gastronomi. Materialet är både robust och mycket lätt att rengöra tack vare sin släta yta. Det är enkelt att slänga kaffesump med denna djupa sumplåda från Royal Catering!

TEKNISKA DETALJER