Artikel: EX10012072

|

Modell: RCKM-23

Knockbox - GN 1/6 - 2200 ml - Med knackstång och trähölje

579,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 4-6 dagar

100% säker betalning

  • Rymlig – med en kapacitet på 2200 ml behöver knockboxen sällan tömmas
  • Professionell – måtten motsvarar GN 1/6 med ett djup på 150 mm
  • Praktisk – inklusive bankstång för effektivt arbete och ett elegant hölje av trä
  • Hållbar – tack vare högkvalitativt rostfritt stål
  • Lättvårdad – lätt att tömma och rengöra

PRODUKTBESKRIVNING

Högkvalitativ knockbox i rostfritt stål med en ljuddämpad stång och trähölje

Knockboxen RCKM-23 är ett oumbärligt tillbehör för kaféer, barer och restauranger som vill skämma bort sina gäster med färskt kaffe från portafiltermaskiner. I sumplådan kan portafiltret tömmas snabbt och fullständigt efter beredning av espresso, americano eller cappuccino och andra heta specialiteter.

Sumplåda enligt Gastronorm GN 1/6

Sumplådan för espresso har en genomtänkt design med högkvalitativa material och noggrant utförande. Måtten motsvarar gastronorm GN 1/6 och passar perfekt för användning i professionella kök. Med ett djup på 150 mm och en kapacitet på 2200 ml behöver behållaren sällan tömmas och stödjer effektivt arbete även i rusningstid. Den ljuddämpande bankstången säkerställer att portafiltret kan tömmas helt och snabbt utan större ansträngning.

Knockboxen är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål och är utformad för användning inom gastronomi. Materialet är både robust och korrosionsbeständigt och dessutom mycket lätt att rengöra tack vare sin släta yta. Knockboxen är inhyst i ett trähölje som ger en extra elegant look. Det är enkelt att slänga kaffesump med denna djupa sumplåda från Royal Catering!

TEKNISKA DETALJER