(1) Recension

Artikel: EX10012070

|

Modell: RCKM-21

Manuell kaffekvarn - 12 malningsgrader

919,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 4-6 dagar

100% säker betalning

  • Exakt – tolv malningsgrader för perfekt tillredda kaffespecialiteter, från espresso till americano
  • Färskt – kapaciteten på 25 g är perfekt för en till två koppar färska kaffespecialiteter
  • Enkelt – lång spak och malverk i rostfritt stål för enkel användning
  • Elegant – stilren design med hölje i högkvalitativt aluminium
  • Hållbar – tack vare robusta material och perfekt bearbetning

PRODUKTBESKRIVNING

Elegant och manuell kaffekvarn med 12 malningsgrader

Den professionella manuella kaffekvarnen RCKM-21 kombinerar en unik design med en kraftfull kvarn i rostfritt stål som kan justeras i tolv malningsgrader. Med den eleganta manuella kaffekvarnen från royal_catering får du perfekt malda bönor!

Utöka ditt kaffesortiment med en manuell kaffekvarn i aluminium

En manuell kaffekvarn är det perfekta tillskottet till kaféer, restauranger eller barer som vill ta sin kaffeupplevelse till en ny nivå, men också för privat njutning av nymalt och bryggt kaffe. Den manuella kaffekvarnen har tolv malningsgrader så att man kan ställa in rätt finhetsgrad för varje typ av kaffedrink som man vill brygga. Kaffekvarnen har en kapacitet på 25 g vilket är tillräckligt för en eller två koppar kaffe.

Höljet av hållbart aluminium är lätt att rengöra och ger den manuella kaffekvarnen dess attraktiva och högkvalitativa utseende. Burrgrindern är tillverkad av rostfritt stål som passar perfekt för användning med livsmedel. Det är enkelt att använda kaffekvarnen tack vare kombinationen av ett starkt malverk och ett långt handtag.

Tack vare uppsamlingsbehållaren för det malda kaffet undertill på kvarnen undviker man en massa kaffesmulor överallt och säkerställer en ren arbetsplats. Den manuella kaffekvarnen kan tas isär i några enkla steg för enkel rengöring.

TEKNISKA DETALJER

VANLIGA FRÅGOR

Betyg och recensioner


5.0

Baserat på 1 recension

08.02.2023

shipping OK Started to use this handy, manual grinder RCKM-21 - very fine and tasty espresso! Even if it needs about 220 tours for 2 espressi. Although I didn't belive it would grind fine enough the beans for classic espresso, as there is so few manual grinders beeing able to satisfy.