På rea
(1) Recension

Artikel: EX10012050

|

Modell: RCPS-32BE

Popcornmaskin - Med underskåp på hjul - Royal Catering - Stor

49 590,00 kr 73 590,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 4-6 dagar

100% säker betalning

  • Praktisk – med ett rymligt underskåp på hjul för professionell och mobil användning
  • Effektiv – tack vare 3,500 W effekt som ger upp till 12 kg popcorn per timme
  • Bekväm – arbeta när som helst tack vare innerbelysning
  • Lätt att rengöra – tack vare högkvalitativa material som teflon, rostfritt stål och glas samt en genomtänkt konstruktion
  • Snabb – arbetscykel på 2 till 3 minuter för snabb service

PRODUKTBESKRIVNING

Läckra popcorn med den mobila popcornmaskinen från Royal Catering!

Popcornmaskinen RCPS-32BE från Royal Catering är speciellt utformad för professionellt bruk och lockar kundernas uppmärksamhet med sin spännande design. Enheten är utrustad med ett praktiskt underskåp samt en uppvärmd och upplyst kammare, ett omrörningssystem och en automatisk termostat. Njut av läckra popcorn från popcornmaskinen RCPS-32BE – vare sig det är på bio, mässor eller festivaler!

Stora mängder popcorn på kort tid

Popcornmaskinen arbetar med 3,500 W och tack vare dess höga prestanda och den automatiska termostaten når maskinen snabbt en arbetstemperatur på 0 - 85 °C, vilket ger ca 12 kg popcorn per timme. Den doserande oljepumpen och teflonbeläggningen i kastrullen förhindrar att popcornen bränner fast. Kastrullen har en diameter på 33.5 cm upptill och går att ta ut, vilket gör rengöringen betydligt enklare.

Popcornmaskinen och det 71 x 56 x 71 stora underskåpet med lådor är till största del tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål och är därför enkel att rengöra och effektivt skyddad mot korrosion. Glasrutorna består av härdat glas, vilket innebär att om en olycka skulle inträffa så smulas glasrutorna sönder i mindre bitar istället för att splittras i stora skärvor, vilket förhindrar allvarliga skador. Man kan dessutom enkelt hålla koll på popcornproduktionen tack vare de klara glasrutorna och den upplysta kammaren. Popcornmaskinen är försedd med hjul så att den enkelt kan förflyttas.

Framdörrarna är försedda med magneter och kan därför öppnas och stängas smidigt och enkelt. Tack vare klaffen vid dörrarna kan man enkelt ta ut och portionera popcornen. Perforeringarna i bottenplattan säkerställer att opoppade majskärnor, trasiga smulor och överflödig olja hamnar i uppsamlingslådan, som går att ta bort och är därför enkel att rengöra.

TEKNISKA DETALJER

VANLIGA FRÅGOR

Betyg och recensioner


5.0

Baserat på 1 recension

08.02.2023

love it, love the popcorn, good job