Trustpilot

Popcornmaskiner

På rea
Popcornskopa och måttbägare
Royal Catering

Popcornskopa och måttbägare

Mått (LxBxH)
11 x 13 x 27 cm
259,00 kr 359,00 kr
Tidsbegränsat erbjudande
Lågprisgaranti
I lager
FRI FRAKT ca. 4/6

Hitta inspiration på expondos blogg!

När man vill bjuda på snacks som de allra flesta gillar, som dessutom är lätta att laga och som heller inte är särskilt dyra att tillreda, är popcorn en klar segrare i den stora tilltuggstävlingen. Med Royal Caterings popcornmaskiner bjuder du dina gäster och kunder inte bara på mumsiga snacks, utan charmar dem även med maskinernas tilltalande design. Maskinerna är utvecklade för professionellt bruk och kan producera upp till 16 liter popcorn per timme. Köp din nya popcornmaskin från expondo redan idag – gratis leverans ingår naturligtvis på köpet!

Popcornmaskiner för professionellt bruk

Royal Caterings popcornmaskiner är gjorda för professionellt bruk, och med dessa lagar du en portion popcorn på bara en minut. Deras retrodesign är inte bara tjusiga för ögat, utan är också väldigt lätta att använda. De är tillverkade av rostfritt stål, vilket innebär att de både är hållbara och smidiga att rengöra. Dessutom har alla våra popcornmaskiner löstagbara grytor med teflonskikt som förhindrar att något bränner fast under allt poppande.

Popcornmaskiner används i alla situationer och ställen där det helt enkelt inte räcker med mikrovågsugnspopcorn eller att göra popcorn med kastrull – det vill säga, där det råder en stor efterfrågan och vill maximera effektiviseringen. Tack vare de starka värmeelementen i Royal Caterings maskiner uppnår de snabbt arbetstemperatur och presterar konstant på hög nivå. Popcornmaskiner hittar du i praktiken i varenda biograf och nöjespark du besöker, men popcorn är ju också en favorit på barnkalas och även som tilltugg för diverse evenemang. Om du planerar att sätta upp ett marknadsstånd eller imponera dina gäster nästa storslagna party, kan du vara säker på att Royal Caterings popcornmaskiner levererar! Spana också in våra festliga milkshakemaskiner för diverse kalla drycker och bli mästare på att arrangera fest och evenemang!

Att laga det perfekta popcornet

Popcorn har sitt ursprung i aztekernas rike, där popcorn var en del av deras ceremonier och även användes som kvinnosmycken. I mitten av 1800-talet uppfanns popcornmaskinen i USA, och ända sedan biograferna introducerades i början av 1900-talet har efterfrågan för dessa tilltugg varit stort runtom i världen. Popcornets succé baseras inte enbart på den smaskiga smaken som fås under tillagningsprocessen, utan beror också till stor del på de ringa produktionskostnaderna.

Tack vare den briljanta designen som Royal Catering gjort i Tyskland, blir tillagningen av popcorn lätt som en plätt med de popcornmaskiner som vi säljer. Alla våra popcornmaskiner har även automatisk kontroll av temperaturen, och den smidiga popcornskopan och måttbägaren ingår naturligtvis på köpet. I Sverige är det vanligt med popcorn med salt och smör på, men dessutom kan du också imponera dina kunder och gäster med olika söta popcornvarianter eller helt nya smaksensationer. Du kan exempelvis ge popcornen olika smaker med diverse kryddningar, eller dippa de färdiga popcornen i smält choklad med Royal Caterings chokladsmältare! De färdiga popcornportionerna kan du sedan hålla varma och smaskiga med Royal Caterings värmemontrar, så behöver du inte ha sådan brådska ifall efterfrågan oförväntat tar nya höjder!