Trustpilot
På rea
(1) recension

Vakuumförpackare set med 4 rullar vakuumpåsar 15 - 30 cm - ABS 32 - cm - Black Edition

1 390,00 kr 1 490,00 kr
Priset är inkl. 25% moms.

Artikel: EX18000266

Lågprisgaranti
Priset är inkl. 25% moms.
st.
Rabatt
Pris per vara
1+
0%
1 390,00 kr
3+
5%
1 320,50 kr
5+
10%
1 251,00 kr
10+
15%
1 181,50 kr
Utmärkande egenskaper
 • Vakuumförpackare Black Edition i set med 4 rullar vakuumpåsar, kan genast tas i bruk
 • Upp till 32 cm breda vakuumpåsar, passar perfekt till maskinen
 • Förpacka snabbare hermetiskt med 16 l/m
 • Många användningsmöjligheter för livsmedel, kosmetika, elektronik, smådelar och andra produkter
 • Sous Vide - särskilt skonsam kokning i påse
 • Enkel och bekväm att handha med 6 olika funktioner
Säkra betalningsmetoder
Leveransinformation
Retur och garanti

PRODUKTBESKRIVNING

Vakuumförpackare set med 4 rullar vakuumpåsar 15 - 30 cm - ABS 32 - cm - Black Edition

Förläng hållbarheten på dina livsmedel genom att förpacka dem hermetiskt i folie med vakuumförpackaren RCVG-32P. I uppsättningen RCVG-SET4 medföljer fyra olika rullar vakuumfolie, med vilka du kan göra skräddarsydda påsar för olika formade livsmedel. Vakuummaskinen och folien kan även användas för föremål.
När grönsaker, kött eller såser förvaras lufttätt behåller de den ursprungliga smaken och hålls färska betydligt längre och de kan bilda grunden till goda rätter under en lång tid i din restaurang, hotell eller andra storkök - och i det inhemska köket också förstås. Vakuumförpackad mat, men även andra produkter som kosmetika eller elektronik, kan förvaras platssparande och säkert från smuts och damm.
Höljet på vakuumförpackaren är tillverkat av förstklassig ABS-plast, så maskinen uppfyller de högsta hygieniska anspråk. Varorna placeras i plastpåsen och vakuumförpackaren RCVG-32P från Royal Catering suger ur luften till 100 %. Förslutningsmekanismen säkerställer att påsen inte skadas och luft kan strömma ut.
Den hermetiskt förpackade maten kan inte bara lagras och frysas utan är även lämpliga för den skonsamma tillagningsmetoden sous vide. Med denna metod tillagas de vakuumförpackade livsmedlen i upp till sju timmar i måttlig värme mellan 55-60 °C. När råvarorna tillreds på detta skonsamma sätt kan alla näringsämnen och de goda smakerna utvecklas ordentligt.
Med förpackningsfolien som medföljer kan storleken på påsen väljas individuellt upp till 32 cm bredd. Längden har inga inskränkningar utan kan väljas fritt. När påsen är helt tömd på luft försluts öppningen med en 3 mm bred svetssöm. Genom den lufttäta förslutningen förhindras oxideringsprocessen, mögel eller bakterier kan inte bildas i påsen. Livsmedlen hålls fräscha längre och kan även lagras i frysen i flera månader.
I maskinen finns ett praktiskt fack där rullar med förpackningsfolie kan förvaras för att skäras till passande storlek. Vakuumförpackaren styrs via en digital pekplatta med LED-indikatorer. Den intuitiva och enkla användningen ger noggranna resultat som också kan upprepas. Maskinen erbjuder många olika funktioner för att förpacka livsmedel och andra produkter säkert och hållbart.
 • Vacuum-funktionen suger ur luften ur påsen och förseglar den i en arbetsprocess.
 • Om det behövs kan processen stoppas med cancel-funktionen.
 • Speed-funktionen reglerar hastigheten på vakuumeringen
 • Canister-funktionen vakuumerar externa behållare via en slang
 • Food-funktionen anpassar vakuumeringen till torra eller våta livsmedel
 • Puls-funktionen reglerar inställningar som tryck och längd av vakuumeringsprocessen, dessa kan ställas in individuellt
 • Seal-funktionen används när förpackningsfolien endast ska förseglas, utan vakuumering
Varje rulle är 600 cm lång och 15-30 cm bred. Beroende på produkt kan du korta den präglade folien till önskad längd utan att förlora folie. Vare sig du vill vakuumförpacka några ålar eller en handfull bönor - vakuumpåsarna är enkla att korta till passande längd, utan att för mycket material går förlorat. Folien bildar ett rör, i vilket du placerar det du vill förpacka. Därefter svetsas de båda öppna sidorna ihop i vakuummaskinen.
Den präglade folien är 105 μm tjock och av ett särskilt hållbart material med en speciellt utvecklad mikrostruktur som säkerställer att varan vakuumförpackas snabbare. Dessutom svetsas folien ihop effektivare. Produkten består av totalt 4 rullar med måtten: 600 x 15 cm, 600 x 20 cm, 600 x 25 cm, 600 x 30 cm), vilket innebär att du har totalt 24 m folie till ditt förfogande att förpacka med. Denna PA/PE-folieär innehåller ej skadlig bisfenol A (BPA), tillverkas under ständiga kvalitetskontroller och är lämplig för kontakt med livsmedel. Materialet kan rengöras efter användning och återanvändas, och om inte hela innehållet förbrukats kan folie med överblivna rester svetsas ihop igen. Den hermetiskt förslutna påsen kan användas både för att frysa in livsmedel och koka dem i hett vattenbad med den skonsamma sous vide-metoden. Det är även möjligt att värma upp förseglade livsmedel i mikrovågsugnen.

TEKNISKA DETALJER

Betyg och recensioner


5.0

Baserat på 1 recension

Sortera efter :

för 2 år sedan Publicerad på Expondo Sweden

Kunglig

Köpte den 2019 och använt den nu har det blivit krasslig men jag ringde supporten och ska skicka den åter så vi får se om jag får en ny eller att dom lagar den den svetsar inte riktigt men förutom det så är jag väldigt nöjd men maskinen verkar va en topp maskin som man kan även köpa till om man vill suga ur en behållare.

Hos oss

är du i goda händer!

Genom vår stora expertis och målsättningen att erbjuda toppkvalitet samtidigt som du sparar pengar utvecklar vi våra egna, starka märken med hållbar design, ”Made in Germany”. Med fler än 1.000.000 nöjda kunder jobbar vi hela tiden på nya sätt att kunna uppfylla våra kunders individuella önskningar och krav.

Med förtroende från experter över hela världen
mer än 16 års erfarenhet
inom e-handel
3 MILJONER
kunder har köpt våra produkter