Trustpilot

Vakuumförpackare

På rea
Vakuumpåsar - 40 x 30 cm - 50 st
Royal Catering
(2)

Vakuumpåsar - 40 x 30 cm - 50 st

Mått (LxBxH)
40 x 30 x 0.1 cm
339,00 kr 459,00 kr
Tidsbegränsat erbjudande
Lågprisgaranti
Lågt lagersaldo
FRI FRAKT ca. 4/6

Hitta inspiration på expondos blogg!

En vakuumförpackare är ett måste för att tillaga mat enligt sous vide-principen, där maten först vakuumförpackas och sedan tillagas i vattenbad. Vi tillhandahåller vakuumförpackare för professionellt bruk tillverkade i tåliga material, från erkända märken som till exempel Royal Catering. Samtliga uppfyller de krav som ställs på tillförlitlighet och prestanda i ett restaurangkök och självklart är alla godkända för matlagning. Vakuumförpackning är också en effektivt metod för att förlänga hållbarheten på livsmedel som inte kan användas omedelbart.

Pålitlig utrustning för professionella kök

Med en vakuumförpackare och en sous vide-maskin är du redo att ta tillagningen av maten i ditt kök till nästa nivå. Den här tekniken ger dig exakt kontroll på innetemperaturen i maten du tillagar. Hos Expondo finner du ett brett sortiment av professionella maskiner av högsta kvalité. Välj mellan olika bredder och tillverkningsmaterial för att få den som passar just din verksamhet.

En vakuumförpackare har många användningsområden utöver sous vide. Med hjälp av en vakuummaskin kan råvaror förslutas hermetiskt i en nästintill luftfri omgivning. Därmed förhindras tillväxt av bakterier och mögel vilket möjliggör en förlängd hållbarhet av råvaror och det i sin tur öppnar upp för effektivisering i köket då mat kan tillredas i förväg utan att något riskerar att bli dåligt. Expondo erbjuder ett flertal professionella maskiner för att öka produktiviteten i din restaurang, till exempel en pastamaskin med vilken ni i förväg kan tillverka förstklassig färsk pasta som inte riskerar att bli torr om den är vakuumförpackad. Om ni lägger mycket tid på att hacka grönsaker för att kunna servera dem så färska som möjligt kan det vara idé att kika på en grönsaksskärare, som ger ett proffsigt och jämnt resultat. Dessa grönsaker lämpar sig sedan utmärkt att vakuumförpacka så att ni alltid är redo att möta en skiftande efterfrågan.

Vakuumförpackare - en riktig produktivitetshöjare

En vakuumförpackare har många användningsområden, allt från att konservera råvaror till att krama ut luft för att spara plats. På så sätt kan hållbarhet förlängas och plats sparas, vilket underlättar ditt arbete i köket och mer fokus kan läggas på det väsentliga för din verksamhet.

Kanske ser du redan nu hur din verksamhet kan effektiviseras med hjälp av en vakuumförpackare? Ta gärna en titt i kategorin för att utforska vårat sortiment av vakuumförpackare. Här kommer du hitta högkvalitativa produkter från varumärken som specialiserat sig på att leverera till storkök, restauranger och hotell samtidigt som priset hålls på rimliga nivåer. Oavsett storleken på din verksamhet så hittar du precis vad du söker hos oss på Expondo.

Det är inte bara i köket en vakuumförpackare kan vara till nytta, allt som är känsligt för damm kan inneslutas och på så sätt skyddas. Elektronik och kosmetika är några exempel på saker som du kan skydda med hjälp av vakuum.

Vi är övertygade om att en vakuumförpackare från oss kommer bli en riktig favorit i köket, därför är det också viktigt att den är av högsta kvalité. Vi har också en generös garantipolicy och en utökad returrätt allt för att du ska känna dig trygg. Självklart bjuder vi också på frakten!