Trustpilot
På rea
(5) recensioner

MIG/MAG-svets - 160 A - Duty cycle 100 % - 230 V - Synergi

3 390,00 kr 3 990,00 kr
Priset är inkl. 25% moms.

Artikel: EX10021415

|

Modell: S-MIG160DS

Lågprisgaranti
Priset är inkl. 25% moms.

Redo att skickas!

Leverans ca. fredag 10 maj
5% rabatt vid minst 3 av samma vara 10% rabatt vid minst 5 av samma vara!
Fast pris
Pris per vara
Rabatt
3 390,00 kr
3 390,00 kr
0%
9 661,50 kr
3 220,50 kr
5%
15 255,00 kr
3 051,00 kr
10%
Utmärkande egenskaper
  • Kraftfull – MIG/MAG-svetsning med maximalt 160 A och en arbetscykel på 100 %
  • Kompakt – integrerat fack för rullar med en diameter på 200 mm och trådmatning med en hastighet på 2-15 m/min
  • Modern – IGBT-inverter och exakta svetsresultat med synergi för MIG/MAG
  • Flexibel – erbjuder svetsmetoderna MIG/MAG, TIG Liftarc, MMA och FLUX
  • Mångsidig – ytterligare funktioner som hot start, anti-stick och arc force för elektrodsvetsning
Säkra betalningsmetoder
Leveransinformation
Retur och garanti

PRODUKTBESKRIVNING

TEKNISKA DETALJER

Betyg och recensioner


5.0

Baserat på 5 recensioner

Sortera efter :

förra månaden Publicerad på Expondo France

Svetsmaskin

Tydlig begriplig sida enkelt val snabb leverans

Visa den ursprungliga recensionen

förra månaden Publicerad på Expondo Italy

Migmag 160a

Utmärkt produkt, prestanda över förväntan, möjligheten att justera impedansen hjälper mycket vid svetsning av tunna plåtar.

Visa den ursprungliga recensionen

för 9 månader sedan Publicerad på Expondo Finland

Mig svetsmaskin

Mycket högkvalitativ produkt. Jag rekomenderar!

Visa den ursprungliga recensionen

för 6 månader sedan Publicerad på Expondo Norway

Mycket bra apparat

Detta är en mycket bra apparat och kraftfull, samtidigt många inställningar, svetsar jämnt och stabilt ner till 0,9 millimeter tjock plåt inga problem, det enda som gör upplevelsen dålig är att det inte finns någon bra bruksanvisning för användning och hur man ställ in parametrar på enheten finns det inte ett ord om vad de olika inställningarna ska ställas in på t ex med gasfri svetsning utan gas med o,9 mm tråd, då står det att du inte behöver justera något bara ställ in den till manuellt mig gasless och wire diam , så det saknas en hel del vad gäller användning och jag som vet en hel del om mig etc känner att det är frustrerande att behöva lägga timmar på anpassning och enormt mycket slöseri med tråd, så det är inte bara att ställa in dessa parametrar och sedan svetsa för när jag började med manuell mig gasfri och 0,9 mm tråd då försökte jag svetsa men tråden slutade inte svetsa förrän 5 sekunder efter att jag släppte strömbrytaren och det var så irriterande att ha att söka igenom alla 16 olika inställningarna för att eliminera detta svetsfel, dessutom hade jag också problem när jag igen försökte migra in manuell mig utan gas för efter att jag försökte ställa in denna typ av migsvetsning så nu när jag slutade svetsa in tråden munstycket stannade och brann inuti, sedan igen var det bara en gissning om var jag skulle justera, så faktiskt var det mycket jag var tvungen att justera för användning vid manuell gasfri svetsning, och utgången för manuell för mig säger att det inte finns någon justering i det här läget, du behöver bara ställa in den på manuell och gasfri och trådtjocklek, allt du behövde göra var att svetsa, men det stämmer inte, så hur som helst, bruksanvisningen är väldigt dålig, och full av många, nej specifik tabell i de olika inställningarna, så du lägger alldeles för mycket tid på att leta efter en perfekt svetsfog, och du måste söka sätta dig ner för att skapa en gemensam användarmanual för annars tappar du kunder snabbt för att kunna tillhandahålla rätt tjänst du ska kunna skapa en korrekt manual för alla enheter och alla olika typer av svetsning och värden på alla olika nivåer, det borde inte vara svårt att visa alla köpare att det finns inställningar för alla typer av svetsning och vad siffrorna ska visa för de olika, så jag hoppas att de hittar en bättre lösning

Visa den ursprungliga recensionen

för 8 månader sedan Publicerad på Expondo Germany

Bra produkt.

En mycket bra svetsare till ett rimligt pris. Nackdelen är att det inte finns någon detaljerad information om Synergy i manualen och relativt lite detaljerad information kan hittas på nätet. Ingen video osv. Enhetens gränssnitt är dock väldigt enkelt, så efter några försök vet du vad du ska göra och hur du ska göra. Enheten är halvautomatisk och klarar alla grundläggande anslutningar riktigt bra. Två rullar styr tråden smidigt. det räcker helt för mindre spolar. De har ganska bra tryckkraft, för även om kabeln är böjd osv. Jag stötte inte på några problem med smidig körning. Huset är rejält och ser välgjort ut. Expressfrakt, produkt levererad nästa dag, väl skyddad. 160A verkar vara väldigt realistiskt, jag hade tidigare en annan svetsmaskin köpt på auktion med högre A, men denna är mycket effektivare. Så jag slår vad om att det här är riktiga uppgifter. Sammanfattningsvis är jag väldigt nöjd, jag rekommenderar det.

Visa den ursprungliga recensionen

Hos oss

är du i goda händer!

Genom vår stora expertis och målsättningen att erbjuda toppkvalitet samtidigt som du sparar pengar utvecklar vi våra egna, starka märken med hållbar design, ”Made in Germany”. Med fler än 1.000.000 nöjda kunder jobbar vi hela tiden på nya sätt att kunna uppfylla våra kunders individuella önskningar och krav.

Med förtroende från experter över hela världen
mer än 16 års erfarenhet
inom e-handel
3 MILJONER
kunder har köpt våra produkter