(1) Recension

Artikel: EX10021105

|

Modell: SWS07

Svetsärmar

519,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 4-6 dagar

100% säker betalning

  • Högkvalitativa – utvalt koläder och perfekt utförande
  • Säkra – värmebeständiga och flamskyddande premiumsömmar
  • Slitstarka – materialet är värmebeständigt, slitstarkt och slitstarkt
  • Enkla – kardborreband gör att ärmarna kan sättas på och tas av snabbt
  • Professionella – uppfyller EN-standarderna ISO 11611: 2007, skyddsklass 2 och flamskydd A1

PRODUKTBESKRIVNING

Bekväma och säkra svetsärmar av kohud från Stamos Welding

Komplettera din svetsutrustning med svetsärmar från Stamos Welding, som ger dig skydd mot stark värmeutveckling, svetsstänk och gnistor på ett enkelt och effektivt sätt. I kombination med en svetshjälm möjliggör svetsärmarna lämpliga skyddskläder som uppfyller professionella krav.

Mångsidiga svetsmaskiner och högkvalitativa tillbehör från Stamos Welding

Med högkvalitativa svetsärmar skyddas armarna utmärkt under svetsarbete. De säkra armskydden för svetsning av högkvalitativt koläder uppfyller alla krav som krävs för att arbeta med svetsmaskinen. Det utvalda lädret som använts garanterar en lång livslängd även vid daglig användning. Förutom högkvalitativa material är förstklassigt utförande av central betydelse för svetskläder.

Premiumtrådar har använts för alla sömmar på svetsarmarna. Dessa är inte bara extremt rivfasta och tåliga, utan också flam- och värmebeständiga. Materialet sönderdelas endast vid en temperatur på cirka 426 °C och är därför betydligt mer motståndskraftigt än exempelvis nylon eller polyester.

De slitstarka svetsarmarna är bekväma att bära trots sin professionella skyddsfunktion. Till skillnad från en jacka har svetsärmarna fördelen att de kan sättas på snabbt och enkelt. Detta gör dessa skyddskläder idealiska för korta svetsarbeten. Dessutom kan armskydden för svetsning enkelt anpassas till bäraren med ett kardborrefäste.

Dessa svetsärmar erbjuder tillförlitligt skydd för alla typer av svetsarbeten: Svetsarmarna överensstämmer med EN-standarden ISO 11611: 2007, skyddsklass 2 och brandskydd A1.

TEKNISKA DETALJER

VANLIGA FRÅGOR

Betyg och recensioner


5.0

Baserat på 1 recension

08.02.2023

top Teil, hat voll meine Erwartungen erfüllt