På rea

Artikel: EX10050187

|

Modell: PROCLEAN 15.0H

Ultraljudstvätt - 15 liter - 360 watt

5 490,00 kr 5 990,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 1-3 dagar

100% säker betalning

  • Grundlig - 6 transduktorer med 360 W och 40 kHz ultraljudsfrekvens löser upp smuts effektivt
  • Kraftfull - 470 W värmeeffekt värmer upp rengöringsvätskan upp till 80 °C
  • Rymlig - stor rengöringsbehållare med 15 l kapacitet
  • Hållbar - lättskött konstruktion av rostfritt stål med avtappningskran
  • Exakt - rengöringstiden kan ställas in till mellan 0 och 60 minuter med en timer, som alternativ är det också möjligt att välja kontinuerlig drift

PRODUKTBESKRIVNING

Ultraljudstvätt för smycken, glasögon och produkter av metall

Ultraljudstvätten PROCLEAN 15.0H används för professionell rengöring av till exempel läkarmottagningar och laboratorier, men även juvelerare, urmakare och optiker utnyttjar den gärna. Enheten är också ett optimalt tillbehör i verkstäder där mekaniska delar och verktyg ska rengöras utan att ta skada samt används också gärna privat för att till exempel rengöra smycken, ädelstenar, mynt eller glasögon.

Den rymliga ultraljudstvätten med timer och tappkran

De sex transduktorerna som genererar 360 W effekt och 40 kHz ultraljudsfrekvens rengör ställen som är svåråtkomliga mycket noggrant och effektivt - även där det mänskliga ögat inte kan se smutsen.

Rengöringstiden kan ställas in steglöst till mellan 0 och 60 minuter. Särskilt förorenade element samt stora mängder hanteras med alternativet ”kontinuerlig drift” Ultraljudstvätten har en värmeeffekt på 470 watt och kan ställas in steglöst till upp till 80 °C för en exakt anpassad rengöringsprocess.

Ultraljudstvätten PROCLEAN 15.0H består av en 15 liter stor behållare, en korg och ett lock av rostfritt stål. Tack vare det högkvalitativa materialet är ultraljudstvätten inte bara stabil utan även enkel att rengöra. Det är en investering med lång livslängd som alltid är otadligt hygienisk och därmed inte heller skadlig för användaren.

Denna Ultrasonic Cleaner är ergonomiskt konstruerad och är bekväm att hantera i vardagen. Via avloppsventilen kan vätskan tappas ur under rengöringen och sköljningen. Locket förhindrar att rengöringsvätskan dunstar bort. Ultraljudstvätten är mobil för den har praktiska bärhandtag. Den står stadigt varje underlag på gummifötter.

TEKNISKA DETALJER

VANLIGA FRÅGOR