(1) Recension

Artikel: EX10250559

|

Modell: UNI_UMBRELLA_TR300BL_N

Parasoll stort - blått - sexkantigt - Ø 300 cm - fällbart

959,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 4-6 dagar

100% säker betalning

  • Lång livslängd – skärmen av smutsavvisande polyester med 180 g/m² kommer att skänka skugga många somrar framöver
  • Effektivt – spännvidden på 300 cm diameter ger ett stort skuggområde
  • Balanserat – låg vikt tack vare att stången är av aluminium, men ändå stabilt genom ett integrerat vindskydd
  • Praktiskt – parasollet öppnas och stängs enkelt med en vev
  • Lutningsbart - kan enkelt riktas efter efter solens position

PRODUKTBESKRIVNING

Aldrig mer för intensiv sol med det stora parasollet från Uniprodo

Det stora parasollet erbjuder dig en skuggig plats att koppla av på i trädgården eller på terrassen på sommaren. Parasollerna för uteplatsen, trädgården eller balkongen ur Uniprodos sortiment av trädgårds- och hantverkstillbehör imponerar med sin höga kvalitet, moderna design och särskilt långa livslängd.

Trädgårdsparasollet ser till att du kan koppla av på terrassen eller i trädgården

Söker du ett stort parasoll? Det sexkantiga trädgårdsparasollet i färgen blått har en diameter på 300 cm och erbjuder en generöst tilltagen skuggyta som skyddar tillförlitligt mot direkt sol. Tack vare den tidlösa designen är detta rymliga trädgårdsparasoll också ett snyggt blickfång, vilket också framhävs genom de högkvalitativa materialen och noggranna tillverkningen.

Du kan anpassa parasollet snabbt och individuellt till alla vädersituationer, med bara några enkla handgrepp. Du kan luta trädgårdsparasollet och rikta det efter solens position, för att få skuggområdet dit du vill ha det. Lika snabbt och enkelt öppnas och fälls parasollet ihop med en vev.

Tack vare den stabila konstruktionen och det fasta polyestermaterialet med 180 g/m² densitet kommer parasollet att spendera skugga under många somrar framöver. Materialet är mycket slitstarkt, har en lång livslängd och är väldigt lättskött. Parasollstången med 38 mm diameter är gjord av lätt och brottsäkert aluminium; strävorna är gjorda av stål. Förutom bättre luftcirkulation säkerställer vindskyddssystemet också att parasollet står stadigt även i stormigt väder.

Stången är placerad i mitten av parasollet och det kan därför placeras både fristående och användas som bordsparasoll. Placera alltid parasollet på ett fast underlag. Du kan öka stabiliteten på parasollet med ett passande parasollställ ur expondos sortiment.

TEKNISKA DETALJER

Betyg och recensioner


5.0

Baserat på 1 recension

08.02.2023

Really please with this umbrella, great size, lovely colour, easy to put up and sturdy