Trustpilot

Parasoller & Tillbehör

På rea
Parasollskydd - svart
Uniprodo
(6)

Parasollskydd - svart

Mått (LxBxH)
197 x 46 x 1 cm
249,00 kr 388,71 kr
Tidsbegränsat erbjudande
Lågprisgaranti
I lager
FRI FRAKT ca. 27/6

En plats i skuggan är guld värt en varm sommardag. Med en parasoll från expondo kan du fokusera på att njuta av det fina vädret, utan att oroa dig för skadliga UV-strålar. Inte heller regn är något problem för dessa parasoller tack vare det vattentäta material de är tillverkade i. Deras konstruktion i robust stål och aluminium gör dem dessutom vindtåliga. I Expondos utbud hittar du modeller i många olika färger. Välkommen att titta runt för att hitta just den parasoll som passar din altan, trädgård, eller uteservering!

Koppla av i skuggan med en parasoll från Expondo

Njut maximalt av det soliga vädret i skuggan och svalkan av en parasoll från Expondo. Parasollen skyddar dock inte endast mot solens värme och skadliga UV-strålar, utan även mot regn. Det beror på det vattenfasta tyg som skärmen är tillverkad i. På så sätt kan du sitta kvar utomhus i lugn och ro även om det skulle råka komma en regnskur. Om det skulle börja blåsa upp är det heller inte något problem, eftersom parasollen är konstruerad i robust stål och aluminium.

För extra bekvämlighet är det möjligt att vinkla parasollens skärm. På så sätt kan du se till att du alltid sitter i skugga i takt med att solen rör sig över himlen.

I Expondos sortiment finns även hängparasoller. Dessa parasoller är konstruerade så att skärmen hänger fritt från en stång som sträcker sig ut från stativet och parasollfoten. Det gör att du kan ställa hängparasollen vid bordets sida och ge skydd och skugga till alla runt bordet utan att parasollstången kommer i vägen och skymmer sikten för någon.

Parasollerna i Expondos sortiment finns tillgängliga i en rad olika färger: röd, grön, brungrå, och vit. På så sätt hoppas vi kunna erbjuda dig en parasoll som passar just din altan, trädgård, eller uteservering.

Fördelarna med en parasoll från Expondo:

• Skärmens högkvalitativa material gör den vattentätt och vindtålig.

• Konstruktionen i robust stål och aluminium ger parasollen längre livslängd.

• Möjligheten att vinkla parasollen gör att du alltid kan sitta i skugga.

Hitta rätt parasoll för dig

Parasollerna i Expondos utbud är utmärkta val för såväl hemmet, som för uterserveringar. Oavsett om du köper parasollen som privatperson för att kunna njuta av sommaren på din altan eller i din trädgård, eller om du köper in dem för ett café eller restaurang för att erbjuda dina kunder svalka på uteserveringen – Expondo har dem högkvalitativa, prisvärda parasollerna du behöver!

De är dessutom lätta att montera. Alla delar du behöver ingår givetvis i leveransen tillsammans med en bruksanvisning, vilket gör att du har ditt svalkande solskydd på plats i ett nafs.

Om du föredrar dem traditionella parasollerna där skärmen är monterad rakt på stativet och ställs i ett hål i mitten av bordet, så erbjuder vi givetvis det.

Om du däremot är intresserad av en annan lösning med en sidohäng parasoll så hittar du även det här. Hängparasollen har fördelen att den kan stå vid sidan av bordet och skymmer på så sätt inte sikten för någon, vilket en parasoll som måste stå i ett hål i mitten av bordet kan göra. Det innebär också att man kan använda denna typ av parasoll till vilket bord som helst. Denna konstruktionen gör det dessutom lättare att nå veven som öppnar och stänger parasollen, samt att ställa in dess lutning.

De olika modellerna av parasoller i Expondos sortiment varier i storlek från 200 x 300cm – 300 x 300cm och i form från fyr-, till sex-, till åttakantiga.

Expondo erbjuder dessutom andra produkter som passar perfekt till sommarvärmen. Eller vad sägs om slushmaskiner, juicedispensers, eller milkshakers?

Välkommen att göra din beställning redan idag! Expondo bjuder på frakten och ger dig dessutom 100 dagars returrätt.