På rea

Artikel: EX10250534

|

Modell: UNI_UMBRELLA_2R300OR_N

Trädgårdsparasoll - crème - runt - Ø 300 cm - kan lutas och vridas

2 090,00 kr 2 690,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 4-6 dagar

100% säker betalning

  • Lång livslängd – skärmtyg av slitstark polyester med 180 g/m² spenderar skugga varma dagar under många somrar framöver
  • Rymligt – 300 cm diameter spännvidd ger generöst skydd mot solen
  • Säkert – UPF-skyddsklass 50+ skyddar mot UV-strålning
  • Stabilt – tack vare den robusta konstruktionen och ett integrerat vindskydd
  • Okomplicerat – lätt att öppna och fälla ihop skärmen med en vev samt kan vridas 360°

PRODUKTBESKRIVNING

Lutningsbart hängparasoll för flexibelt skydd mot sol och värme

Söker du ett hängparasoll som kan lutas? Det runda parasollet ur Uniprodos sortiment av trädgårdstillbehör erbjuder generösa 300 centimeter diameter som tillförlitligt skydd mot solbränna och värme. Parasollet, med UPF-skyddsfaktorn 50+, skärmar bort cirka 98 % av UV-strålningen. Du och dina gäster kan njuta av mat och dryck utan att behöva tänka på hudhälsan.

Runt hängparasoll med pålitligt UV-skydd

Pendelparasollet är tillverkat av solid polyester med 180 g/m² densitet som kommer att skänka dig och dina gäster skugga under många somrar framöver. Materialet är mycket slitstarkt, har en lång livslängd, är UV-beständigt och väldigt lättskött. Med den integrerade veven öppnar och fäller du snabbt och utan större ansträngning ned parasollet och kan även luta eller vrida det, passande till solens position.

Konstruktionen och materialet imponerar med sin särskilt långa livslängd och stabilitet – även under ogynnsamma förhållanden. Parasollstången med diametern 45 x 64 millimeter och de åtta strävorna är gjorda av stål och är särskilt motståndskraftiga mot skador. Förutom bättre luftcirkulation säkerställer vindskyddssystemet också att parasollet står stadigt även i stormigt väder.

Hängparasollet är en särskilt platssparande och smart variant av solskydd. Du kan placera stället var som helst på en fast grund, direkt vid en vägg eller bredvid ett bord. Korsfoten av stål är förberedd med stansade hål om du vill säkra skärmen med skruvar när du har placerat den på önskad plats. Passande plattor för parasollställ finns att köpa som tillbehör från expondo. De garanterar ännu mer stabilitet och flexibilitet när du ställer upp parasollet. 

TEKNISKA DETALJER