B-sortiment
När vi säljer begagnade produkter handlar det för det mesta om produkter som kunderna returnerat eller utställningsexemplar. De kan ha ytliga tecken på användning, men fungerar i övrigt felfritt. Returrätt och garanti gäller som vanligt.

Artikel: EX20230209

|

Modell: GR-MG58

Andrahandssortering Ryggmaskin - 135 kg

16 890,00 kr 21 099,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 4-6 dagar

100% säker betalning

  • Flexibel – perfekt för gymmet eller hemmagymmet
  • Praktisk – ergonomiska handtag för bekväm träning
  • Hälsosam – tränar övre ryggmusklerna och axlarna
  • Hög kvalitet – hållbart material av hög kvalitet
  • Bekväm – komfortabelt säte

PRODUKTBESKRIVNING

Ryggmaskin från Gymrex för ditt gym!

Driver du ett gym eller vill du bygga upp ditt eget hemmagym? Använd ryggmaskinen GR-MG58 från Gymrex som erbjuder 100% komfort, högkvalitativa material och hög motståndskraft vid träning av bröst- och axelmuskler! Med en sittande roddmaskin utökar du dina träningsmöjligheter och investerar i hälsa, stabilitet och hållbarhet!

En högkvalitativ och stabil sittande roddmaskin!

Tack vare pulverlackerat stål är den sittande roddmaskinen extremt stabil och tål en maximal vikt på upp till 135 kg. Detta gör ryggmaskinen lämplig för en mängd olika träningsmetoder och utövare med olika styrka, oavsett om man är nybörjare eller proffs. Maskinen har också ergonomiska handtag.

Ryggmaskinens lädersäte är vadderat med skum så att man kan sitta bekvämt under träning. Den svarta ryggmaskinen är tillverkad i stål och har ett stilrent och snyggt utseende som passar perfekt i både professionella gym och hemmagym.

TEKNISKA DETALJER