Nyheter

Artikel: EX10090490

|

Modell: HT-WT-1000LN

Hopfällbar regnvattentunna - 1000 l

2 090,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 4-6 dagar

100% säker betalning

  • Flexibel – oavsett om du är i trädgården, på campingen eller på språng, den hopfällbara regntanken går snabbt att sätta upp
  • Hållbar – 500D PVC rivbeständigt skal, regnvattenöppning med nätfilter
  • Stabil – 10 stolpar håller formen på regntanken, fötter ger stabilitet
  • Platsbesparande – kan enkelt stuvas undan när den fälls ihop och transporteras på de trångaste utrymmena
  • Praktisk – vatten tas ur en kran på vattenkannashöjd, djup avloppskran med 3/4"-anslutning tömmer bekvämt hela regnvattenstumpen

PRODUKTBESKRIVNING

Flexibel och hopfällbar regnvattentunna för trädgården eller på språng

Vatten är en värdefull vara, använd det! Med regnvattentunnan har du en vattentunna med upp till 1000 l som du kan fylla med hjälp av regnvattenröret på ditt hus. Eller använd den hopfällbara regnvattentanken när du campar eller på din fastighet i koloniträdgården. Nu behöver du bara regna för att din tank ska fyllas med vatten.

Vatten från regnvattentunnan av hillvert

Denna hopfällbara regnvattentank sätts upp på nolltid alls. Du spänner locket av rivtålig PVC med hjälp av plaststavarna som ger kärlet stabilitet. För optimal stabilitet, fäst fötterna under stängerna. Locket har ett hål genom vilket du leder regnvatten inuti. Smuts eller löv kommer inte in i soptunnan tack vare ett nätfilter.

För optimal vattenhantering erbjuder trädgårdens vattentank tre avlopp, som även använder filter för att hålla regnvattnet rent. Med en kran kan du enkelt fylla din vattenkanna med vatten. Dräneringskranen på botten har en 3/4" anslutning som du använder till din trädgårdsslang. Vid kraftigt regn skyddar överloppskranen regnvattentunnan.

Alla material är extremt hållbara och designade för utomhusbruk. PVC-överdraget övertygar med ett 500D-tyg. Samtidigt är materialet extremt flexibelt och kan vikas till en minimistorlek för transport. I sortimentet hillvert hittar du mellanstycken med avlopp för regnvattenstuprör, som du kan använda för att leda regnvatten från hustaket in i regnvattentunnan. För stora mängder vatten, kombinera flera regntunnor med varandra. Varje droppe räknas!

TEKNISKA DETALJER