Trustpilot
(16) recensioner

Trädgårdsvagn - Tippbar - 550 kg - 150 L

3 590,00 kr
Priset är inkl. 25% moms.

Artikel: EX10090175

|

Modell: HT-Q.BASS-550

Lågprisgaranti
Priset är inkl. 25% moms.

Redo att skickas!

Leverans ca. tisdag 30 april
Utmärkande egenskaper
  • Tålig – tippbar trädgårdsvagn med en stor kapacitet på 150 L/550 kg
  • Enkel – bekväm lastning och lossning inklusive lutningsfunktion
  • Manövrerbar – extra stora däck med en diameter på 25 cm, lämplig för användning på alla terränger
  • Ergonomisk – vadderat handtag säkerställer komfort även under långa perioder av användning
  • Robust – konstruktion med dubbelaxelram och robusta däck
Säkra betalningsmetoder
Leveransinformation
Retur och garanti

PRODUKTBESKRIVNING

TEKNISKA DETALJER

VANLIGA FRÅGOR

Betyg och recensioner


4.8

Baserat på 16 recensioner

Sortera efter :

i fjol Publicerad på Expondo Italy

är en fråga om att artikeln inte har hittat var man kan ställa frågor

Har vagnen som avses i objektet ett fäste för grästraktorer när handtaget för manuell bogsering har tagits bort?

Svar från

Det här är en bra fråga. Kontakta oss på 06 97 63 24 04 eller skriv till [email protected]. Vi hjälper dig att hitta svaret.
Visa den ursprungliga recensionen

i fjol Publicerad på Amazon Germany

bra vagn

bra för trädgårdstraktor

Visa den ursprungliga recensionen

förra månaden Publicerad på Expondo France

Perfekt

Verkligen inte besviken på mitt köp. En superkapacitet som gör det lättare att flytta utrustning i hela trädgården (skruv, spade, hacka, påse med jord, handfat, etc.). Dessutom byggde jag 3 ljusa panelsidor för att höja kroppen med 70 cm. Bara lycka 🥹. Allt som saknas är motorn för betygen 🤪

Visa den ursprungliga recensionen

för 17 dagar sedan Publicerad på Expondo Slovakia

Stort värde för pengarna

Jag köpte vagnen till en trädgårdstraktor men även för manuell användning och den är utmärkt för båda ändamålen Konstruktionen är rejäl och monteringen var enkel. Vagnen är lättstyrd och stabil. Det infällbara handtaget har ganska mycket spel, men kopplingen bakom traktorn är starkare än med en liknande vagn G21 GA 120. Bra valuta för pengarna, jag kunde inte hitta en bättre lastbil.

Visa den ursprungliga recensionen

i fjol Publicerad på ManoMano France

För en stor trädgård är dimensionerna på denna vagn idealiska. Konstruktionen verkar robust och hanteringen är utmärkt. Tiltningssystemet för soporna är mycket praktiskt. Nöjd med mitt köp.

Visa den ursprungliga recensionen

för 7 månader sedan Publicerad på Expondo United Kingdom

Strålande produkt

Beställde den här vagnen var inte säker på vad jag skulle förvänta dig ordentlig, kraftig byggkvalitet lätt att flytta lätt att dumpa saker bra produkt

Visa den ursprungliga recensionen

för 2 år sedan Publicerad på Amazon Germany

Superstabil del, rekommendation!

Inte köpt här, men beställt direkt från säljaren. Till skillnad från de flesta andra enheter som säljs så här finns det tre allvarliga skillnader: a. underbyggnad; Här finns inga tunna vinkelplåtar eller liknande, allt är solid fyrkantig profil.b. tiltfunktion; Här stannar "chassit" på plats och förkortar inte hjulbasen som med många andra modeller. Detta gör att stabiliteten inte påverkas.c. Dragstången har möjlighet till koppling, handtaget kan fällas inåt och förblir därmed "ombord". Mycket elegant lösning! Badkaret är dessutom extremt stabilt (tjockt material, liknar en högkvalitativ byggskopa) Mycket manövrerbar, smidigt löpande och extremt stabil. (Till och med tre barn som pillade runt på den tippade den inte). Monteringen var lite krånglig med badkarsmonteringen i första steget; görs bäst med två personer. Den är sedan färdigmonterad inom cirka 20 minuter. Tjocka och massiva skruvar, inget att klaga på. Enda nackdelen: Var försiktig med dragstångslagret! Men det är en stor grej ;-) Jag skulle definitivt rekommendera den, jättebra pjäs!

Visa den ursprungliga recensionen

för 28 dagar sedan Publicerad på Expondo Denmark

Super robust och bra

Snygg robust och kraftfull vagn

Visa den ursprungliga recensionen

i fjol Publicerad på Expondo France

En bra vagn

Hillvert HT-Q.BASS-550 trädgårdsvagn påminner mycket om den högt ansedda 1200 lb Gorilla Carts GOR6PS. Tvärtemot vad som anges i beskrivningen är hjulen inte 250 mm utan 13 tum (330 mm). Lasten som anges på däcken är 300 lb, per hjul, 1200 lb för hela, eller 544 kg, därav indikationen 550 kg. Inflationen får inte överstiga 2,07 bar. Monteringen utgör inga problem, bultarna (låsskruvar, brickor) är av tillfredsställande kvalitet. Det luktar starkt av gummi vid uppackning, som kvarstår i flera dagar. Jag använde den här vagnen, dragen av en traktor, för att flytta lite mer än 4 sladdar av fuktigt virke över hundra meter, i sluttande och märkbart ojämn terräng, ca 60-70 turer. Monteringens 70 cm bredd samt den ungefärliga vikten på 31 kg bidrar till monteringens utmärkta stabilitet. Vagnens manövrerbarhet, i framåtgående rörelse, är häpnadsväckande men nästan omöjlig i backning, vagnen går omedelbart i krabbläge. Att luta plastlådan av bra tjocklek utgör inga problem. Förvaring kräver 70 cm i bredd, 112 cm i längd i normalläge eller 0,80 m när man tippar vagnen bakåt på kroppen. Sammanfattningsvis är jag mycket nöjd med produkten, som ska bekräftas med tiden. Det går inte att jämföra med produkter som kostar 100 euro.

Svar från

Tack för dina positiva och uppmuntrande ord. Vi ser fram emot att hjälpa dig att vidta åtgärder och uppnå dina mål framåt. Ha en bra dag !
Visa den ursprungliga recensionen

för 7 månader sedan Publicerad på Expondo Austria

Som förväntat

Köpt nyligen, har inte jobbat med den ännu, gör ett mycket bra intryck. Verkar väldigt robust, badkaret är av hög kvalitet och stabila, tjocka väggar. Chassit är mycket stabilt, med 2 barn inuti förblir det stabilt i trånga hörn, tippningen fungerar perfekt. Handtaget ligger bekvämt i handen och skramlar inte lika mycket som är fallet med mindre modeller. Det är dock en riktigt stor bit som kräver utrymme. Jag ser redan fram emot det första trädgårdsarbetet. Även utan egentligt arbete kan jag fortfarande rekommendera bilen.

Visa den ursprungliga recensionen

Hos oss

är du i goda händer!

Genom vår stora expertis och målsättningen att erbjuda toppkvalitet samtidigt som du sparar pengar utvecklar vi våra egna, starka märken med hållbar design, ”Made in Germany”. Med fler än 1.000.000 nöjda kunder jobbar vi hela tiden på nya sätt att kunna uppfylla våra kunders individuella önskningar och krav.

Med förtroende från experter över hela världen
mer än 16 års erfarenhet
inom e-handel
3 MILJONER
kunder har köpt våra produkter