Artikel: EX10060186

|

Modell: MSW-UR-4A

Brytblock - 4000 kg - kabeldiameter 1 - 9,5 mm

459,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 4-6 dagar

100% säker betalning

  • Brytblock av robust stål
  • Enkelt att sätta i vinschen genom brickornas vridfunktion
  • Max. belastning upp till 4 ton
  • Fördubblar dragkraften
  • Kan växla dragriktningen
  • Vinschdiameter mellan 1 till 9,5 mm

PRODUKTBESKRIVNING

Brytblock - 4000 kg - kabeldiameter 1 - 9,5 mm

Brytblocket MSW-UR-4A är särskilt utformat för att användas tillsammans med vinschar. Dess mekanik fördubblar vinschens dragkraft. Brytblocket från MSW är även lämpligt för att lyfta tung last och kan växla dragriktningen. Höljet, som är tillverkat av robust och hållbart stål, är väderbeständig och därför optimalt inom skogssektorn eller vid terrängarbete/-körning. När det gäller vinschar hör brytblocken från MSW till den obligatoriska hantverksutrustningen för alla hantverkarproffs.

När dubbelt så mycket kraft behövs

Brytblocket är tillverkat av stål och är utformat för att monteras på elektriska vinschar eller handvinschar. Det kan fördubbla dragkraften till upp till 4000 kg maximal belastning. Detta smarta hjälpmedel är därför ett utmärkt tillbehör för tunga bärgningsuppdrag eller bogsering.

Förutom att dragkraften fördubblas kan brytblocket också växla dragriktning eller vara till hjälp för att lyfta tung last. Brytblocket passar för alla vinschar med mellan 1 till 9,5 mm diameter. De två rörliga brickorna på brytblocket kan vridas isär till motsatta sidor, så vinschen är enkel att lägga i. När de vrids tillbaka till utgångspositionen är vinschen säkert fixerad och arbetet kan börja.

Den noggranna tillverkningen och högkvalitativa och utvalda material säkerställer en lång livslängd. Brytblocket MSW-UR-4A leder vinschen exakt och utan friktion, vilket motverkar slitage. Den platssparande storleken är praktisk och brytblocket MSW-UR-2A är ett mycket behändigt hjälpmedel bland vinschtillbehören.

TEKNISKA DETALJER

VANLIGA FRÅGOR