Trustpilot
(17) recensioner

Rikt- och planhyvel - 2-i-1 - 1500 W - 2 blad - 252 mm bredd

5 290,00 kr
Priset är inkl. 25% moms.

Artikel: EX10062509

|

Modell: MSW-WOBD-1500L

Lågprisgaranti
Priset är inkl. 25% moms.
5% rabatt vid minst 3 av samma vara 10% rabatt vid minst 5 av samma vara!
Fast pris
Pris per vara
Rabatt
5 290,00 kr
5 290,00 kr
0%
15 076,50 kr
5 025,50 kr
5%
23 805,00 kr
4 761,00 kr
10%
Utmärkande egenskaper
  • Multifunktionell – 2 funktioner i en enhet för effektiv riktning och hyvling
  • Kompakt – lätt, platsbesparande hyvelmaskin för småföretag och hemmaverkstäder
  • Justerbar – planhyvelns passagehöjd kan justeras från Omfång: 5 - 120 mm och spånborttagningen är justerbar upp till 2 mm
  • Generös – hyvel med 920 x 263 mm stort bord och en spånavverkning på upp till 2,5 mm
  • Kraftfull – en effekt på 1500 W roterar de 2 knivbbladen med upp till 9000 varv/min
Säkra betalningsmetoder
Leveransinformation
Retur och garanti

PRODUKTBESKRIVNING

TEKNISKA DETALJER

Betyg och recensioner


5.0

Baserat på 17 recensioner

Sortera efter :

för 3 månader sedan Publicerad på Expondo Poland

Bra kvalitet

Bra kvalitet, exakt hyvling, mjukstart, ganska tyst, ser väldigt solid ut och kan även kännas av enhetens vikt, sänknings- och lyftmekanismer fungerar mycket effektivt och smidigt. När det kommer till användning tycker jag att det är enkelt och funktionellt. Vad gäller toppen så är den väl avvägd och kan enkelt justeras vid behov, den är enkel, gjord av aluminium och väldigt rejäl. Tjockleken tar perfekt bort hela längden av brädan och tar bort den mycket jämnt från hela ytan. Installationen av spånsugaren är OK, ingenting faller ut. Det överträffade definitivt mina förväntningar.

Visa den ursprungliga recensionen

för 3 månader sedan Publicerad på Expondo Poland

En solid maskin, jag rekommenderar den

Allt är ok

Visa den ursprungliga recensionen

för 3 månader sedan Publicerad på Expondo Poland

Precis vad jag behöver

Apparaten är inte den billigaste, tidigare hade jag en tjockare från DW som var av riktigt bra kvalitet. Men tiden har kommit. MSW är PLN 1 000 från DW - och denna skillnad i pris och åsikter fick mig till slut att köpa den. Än så länge kan jag säga att den i flera fall fungerade mycket bättre än min tidigare DW och är precis den enhet jag behöver. Jag hoppas bara att MSW:n blir lika hållbar som DW:n (som jag jobbat på i ca 5 år - med tung belastning), den gör ett väldigt bra intryck och är gediget gjord. Så jag tycker att det ska hålla länge.

Visa den ursprungliga recensionen

för 3 månader sedan Publicerad på Expondo Germany

Mycket bra maskin!

Pris/prestanda är topp. Väldigt Nöjd...

Visa den ursprungliga recensionen

för 3 månader sedan Publicerad på Expondo Poland

Super!

Jag rekommenderar att du köper enheten, köpt tillsammans med en fräs. Båda överraskade mig med mycket bra kvalitet och perfekt passform. Nöjd med köpet! Vi rekommenderar.

Visa den ursprungliga recensionen

för 3 månader sedan Publicerad på Expondo Italy

MSW - PLANER Kant och tjocklek

Verkligen utmärkt produkt, maskinen är robust, exakt och av utmärkt kvalitet. Arbetsytan är väl kalibrerad och bearbetningen av de tjocka bitarna är också mycket bra.

Visa den ursprungliga recensionen

förra månaden Publicerad på Expondo Sweden

Prisvärd och gedigen kombimaskin.

Maskinen levererades väl inpackad med formgjuten frigolit och kraftig kartong, och utan skador. Maskinen är väl byggd med en stadig ram, hela planhyvelbordet är gjord i formgjuten aluminium och är oerhört stadig och med måtten 915mm x 260 mm. Höjdinställskruvarna till såväl rikthyvelbordet och planhyvelbordet är väl inpassade och visar inga som helst glapp vid inställningarna. Det långa vinklingsbara sidoanhållet med måtten 635 mm x 130 mm, och skyddet till kuttern är gjorda av aluminium. Maskinen inger ett gediget intryck av kvalite och precision. Jag rekomenderar denna maskin till alla hobbysnickare och proffessionella användare som har behov av en stadig och prisvärd maskin som dessutom är lätt att ta med sig till olika jobb. Jag kan dessutom rekommendera den mobila spånsugaren jag köpte till rikt och planhyveln, med modell nr: MSW-DUCO-E50 L, en portabel spånsug med behållare i kraftig stålplåt och med en 2 meter lång sugslang med diameter 100 mm. Slangen kan förvaras i behållaren när den inte används.

för 3 månader sedan Publicerad på Expondo Poland

Första försöken, bra

Köpt för några dagar sedan - första tester utförda på furuskivor. Den flyger väldigt bra. Jag har ett projekt planerat och redo att slutföras, så jag kommer att ge ett slutgiltigt yttrande när det är klart. Men efter de första testerna ser jag att det är en anständig enhet. Första gången jag försökte använda tjockleken skar den något i ändarna - men så småningom, efter några fler brädor, visade det sig vara en fråga om övning och inte ett problem med själva enheten. Det enda mindre minuset är användarvänligheten - för en nybörjare är det inte lika lätt att bearbeta materialet som i videor. Men det här är också mitt första projekt, så det här skulle förmodligen vara samma sak med vilken annan enhet som helst.

Visa den ursprungliga recensionen

för 3 månader sedan Publicerad på Expondo Poland

Full rekommendation!

Hur är de första intrycken efter några veckors användning? Jag kan säga att priset i förhållande till kvaliteten är fantastiskt – det är den bäst tillverkade enheten jag någonsin haft möjlighet att arbeta med. Maskinen har solida och jämna aluminiumskivor. Staketet i hyveln är absolut på högsta nivå som i produkter från högsta prisklass. Mycket solid, hög, justerbar i längdled och i vinkel - det fungerar utmärkt, stängslet är styvt - vilket förbättrar precisionen. Dessutom vibrerar eller skakar ingenting och vilar bra på bordet. Själva utförandet ger också intrycket av en produkt som håller i många år. Jag rekommenderar definitivt köpet, jag är mycket nöjd.

Visa den ursprungliga recensionen

för 2 månader sedan Publicerad på Expondo Hungary

5 stjärnor

Kom snabbt, fungerar perfekt! Bästa valuta för pengarna!

Visa den ursprungliga recensionen

Hos oss

är du i goda händer!

Genom vår stora expertis och målsättningen att erbjuda toppkvalitet samtidigt som du sparar pengar utvecklar vi våra egna, starka märken med hållbar design, ”Made in Germany”. Med fler än 1.000.000 nöjda kunder jobbar vi hela tiden på nya sätt att kunna uppfylla våra kunders individuella önskningar och krav.

Med förtroende från experter över hela världen
mer än 16 års erfarenhet
inom e-handel
3 MILJONER
kunder har köpt våra produkter