Inga recensioner Bli den första att recensera den här produkten

Artikel: EX18000393

|

Modell: PHYSA BERGAMO BLACK SET-1

Behandlingsbänk Bergamo - svart + sadelstol med ryggstöd Frankfurt - svart - Set

9 990,00 kr
Priset är inkl. 25% moms.
I lager
FRI FRAKT ca. tisdag 29 oktober
Lågprisgaranti
physa
Utmärkande egenskaper
  • Justerbara stöd
  • Lättskött
  • Belastning upp till 200 kg
  • Handdukshållare
  • Ergonomisk sits
  • Justerbar höjd: 55,5 – 69,5 cm
Leveransinformation
Retur och garanti

Tekniska detaljer

Färg
Svart
Mått, bas [cm]
92X 61
Mått, fotstöd [mm]
600 X 530
360° snurrstol
Ja
Mått (LxBxH)
0 x 0 x 0 cm
Vikt
0 kg
Försändelsemått (LxBxH)
0 x 0 x 0 cm
Försändelsevikt
0 kg

Leveranspaket

  • Behandlingsbänk
  • Sadelstol
  • Bruksanvisning

Produktbeskrivning

Behandlingsbänk Bergamo - svart + sadelstol med ryggstöd Frankfurt - svart - Set

Det praktiska setet BERGAMO BLACK SET-1 består av behandlingsbänken Bergamo Black och sadelstolen Frankfurt Black kan vara till nytta i många skönhetssalonger eller SPA-anläggningar. Produkterna från märket Physa är utformade i syfte att ge den största komforten för kunder och personen som utför behandlingarna. Möblerna är hållbara och eleganta - de passar till varje inredning.

Behandlingsbänk Physa – beskrivning

Tack vare den stabila konstruktionen av fiberglas kan behandlingsbänken utan problem belastas med upp till 200 kg. Stolen har en extra stor sittyta - 610 x 590 mm - med en mjuk sittdyna och är bekväm även för stora kunder.
Man kan enkelt justera lutningsvinkeln på rygg-, fot- och huvudstöd, vilket gör att behandlingsbänken kan anpassas till olika behandlingar. Du kan ställa in sitthöjden i intervallet 62–80 cm. Allt för att säkerställa maximal komfort för både kunden och kosmetologen.
Klädseln på behandlingsbänken består av förstklassiga material som är enkla att rengöra. Valet av det robusta olje- och vattentäta materialet polyuretan säkerställer att behandlingsbänken ser fräsch och professionell ut även efter många år av intensiv användning och rengöring.
Dessutom säkerställer den 10 cm tjocka vadderingen av dimensionsstabil skumgummi att stolen inte förlorar sin komfort, även efter många behandlingar.

Sadelstol – beskrivning

Sadelstolen är mycket bekväm, tack vare den anatomiskt formade sitsen, vilken främjar en hälsosam sittposition och en frisk kroppshållning. Dessutom är den fylld med en mjuk skumvaddering som håller sin form. Höjden kan fritt justeras från 55,5 till 69,5 cm, så att du kan anpassa den individuellt till kroppslängden och kraven hos varje klient.
Den imponerande hållbarheten av sadelstolen från Physa garanteras av dess robusta konstruktion och solida material. Både det runda fotstödet och det starka femarade underredet är gjorda av högkvalitativt galvaniserat stål. Den starka gasfjädern, i sin tur, gör det lätt att justera höjden. Allt detta gör att sadelstolen kan belastas med upp till 150 kg.
Sadelstolen är mycket mobil tack vare sina fem hjul gjorda av termoplastgummi. Detta gör att du kan smidigt förflytta stolen till platsen där den behövs. Vår produkt är lättskött och enkel att rengöra, vilket gör den ännu mer praktisk. Tack vare detta och den snygga designen passar sadelstolen perfekt till varje rumsinredning.

Betyg och recensioner

Sortera efter :

Vanliga frågor

Hur hög är bänken och kan den justeras?

Ja, den är justerbar. Denna modell kan ställas in till mellan 62 och 80 cm höjd.

Vad är höjdinställningsområdet?

Du kan justera höjden mellan 55,5 – 69,5 cm.

Med förtroende från experter över hela världen
mer än 16 års erfarenhet
inom e-handel
3 MILJONER
kunder har köpt våra produkter