På rea

Artikel: EX10040515

|

Modell: PHY-5ML-7

Förstoringslampa - 5 D - 610 lm - 4.8 W

739,00 kr 969,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 4-6 dagar

100% säker betalning

  • Ljus –  45 lysdioder lyser med 610 lumen och en effekt på 4.8 W
  • Hållbar – tack vare högkvalitativa material och lysdioder med lång livslängd
  • Professionell – 5 D erbjuder optimal förstoring (2,25x)
  • Praktisk – redo att användas direkt tack vare snabba lysdioder och ett skydd som skyddar linsen mot damm
  • Mobil – förstoringslampan har en låg vikt, en lång strömkabel samt en stabil fot

PRODUKTBESKRIVNING

Professionella arbetsförhållanden i naturligt ljus tack vare förstoringslampan med 5 D

Förstoringslampan från physa är en kraftfull, energibesparande och hållbar investering för skönhetssalonger, smink- eller tatueringsstudior samt smyckes- eller klockbutiker. Den höjdjusterbara förstoringslampan ur physas sortiment av kosmetiktillbehör är också idealisk för privat bruk hemma, till exempel för pilligt eller noggrant handarbete, för att läsa eller organisera frimärkssamlingen.

Hälsa och skönhet i rätt ljus med ett förstoringsglas med lampa

Genom skicklighet och perfekta verktyg får man enastående resultat. Förstoringsglaset med lampa stödjer dig med ett ljusflöde på 610 lm, 5 D förstoring samt 4.8 W effekt och är perfekt för allt arbete som kräver noggrannhet och exakt visibilitet. Det starka vita ljuset med 6500 K färgtemperatur skonar ögonen under långvarig användning och tröttar inte ut dem. Alla färger visas oförfalskade och verklighetstrogna. Detta säkerställs dessutom av linsens mycket generösa diameter på 127 mm. Denna modell har 45 lysdioder som ljuskälla, vilket har fördelar som att den därför kan användas direkt, den avger bara lite spillvärme och är energieffektiv samt är också extremt hållbar.

Förutom stativet med på- och avstängningsknapp har förstoringsglaset med lampa en generös nätsladd med en längd på 1,35 m. Förstoringslampan kan enkelt där den behövs och har en optimal höjd på 41 cm. När förstoringslampan inte används skyddar ett lock linsen från damm och smuts, så lampan står alltid redo att användas direkt.

TEKNISKA DETALJER

VANLIGA FRÅGOR