På rea
(1) Recension

Artikel: EX10040333

|

Modell: PHY-FM-3

Fot - Anatomisk modell - tre delar - muskeldegeneration

449,00 kr 819,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 4-6 dagar

100% säker betalning

  • Exakt – detaljerad 3D-modell av en mänsklig fot i originalstorlek (1:1)
  • Kan plockas isär – två element kan tas bort för närmare undersökning
  • Mångsidig – perfekt som undervisnings-, dekorations- eller utställningsobjekt
  • Mobil – redan färdigmonterad och kan användas direkt
  • Tillbehör – en affisch med förklaringar ingår i leveransen

PRODUKTBESKRIVNING

Exakt anatomisk modell av en fot i originalstorlek

Fot - anatomisk modell PHY-FM-3 från physa är en realistisk och detaljerad modell av en fot i originalstorlek. Alla muskler, kärl och nerver är verklighetstroget och exakt utformade. Två element kan tas bort för att kunna förklara tydligare. Tack vare den tydliga färgsättningen är det här den perfekta modellen för visualisering och övning på läkarmottagningar, sjukhus, skolor och universitet.

Den mänskliga foten med alla funktioner i tre delar

Modellen motsvarar en mänsklig fot i skala 1:1. Alla beståndsdelar är realistiskt och detaljerat utformade, och de löstagbara delarna och muskulaturen, ligamenten och kärlen kan undersökas närmare på denna modell. Den naturliga storleken gör det möjligt att förklara viktiga sammanhang och funktioner på ett mycket tydligt sätt.

Som med alla högkvalitativa anatomiska modeller från physa kan man använda denna verklighetstrogna anatomiska modell i 3D av en mänsklig fot och planschen som ingår i leveransen för att på ett lättförståeligt och tydligt sätt visa och förklara olika funktioner och sjukdomar. Den realistiska visualiseringen främjar förståelse och inlärningsprocessen, och 3D-modellen möjliggör exakta analyser av en fot.

Den anatomiska modellen av en mänsklig fot är tillverkad av en speciell och lätt plast av hög kvalitet, som ger en extra realistisk form av foten. Fot - Anatomisk modell är både robust och enkel att ta hand om. En 3D- modell av bästa kvalitet!

TEKNISKA DETALJER

VANLIGA FRÅGOR

Betyg och recensioner


5.0

Baserat på 1 recension

08.02.2023

Die Auswahl von Anatomiemodellen ist gut und zu anderen Anbietern preiswerter.