Nyheter

Artikel: EX10040631

|

Modell: PHY-PC-01

Fotvårdsstol - Med benstöd och fotbad

5 790,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 4-6 dagar

100% säker betalning

  • Stabil – robust stålkonstruktion med en maximal lastkapacitet på 200 kg
  • Justerbar – sitshöjd, ryggstöd och benstöd justerbara och vridbara 360°
  • Lättskött – tack vare den vatten- och oljebeständiga syntetiska läderytan av polyvinylklorid (PVC) kan den rengöras snabbt och noggrant
  • Tystlåten – den hydrauliska lyftmekanismen arbetar tyst och tillförlitligt
  • Elegant – stilren design som smälter in i varje skönhetssalong och helt klädd i vitt

PRODUKTBESKRIVNING

Alltid i bästa läge på denna fotvårdsstol med benstöd och fotbad

Denna justerbara fotvårdsstol från physa lovar dina kunder en bekväm behandling och ett ryggvänligt sätt att arbeta. Pedikyrstolen med benstöd och fottvättställ är i första hand designad för applikationer som pedikyr, men lämpar sig även för andra kosmetiska behandlingar i sittande läge. Tack vare sin tidlösa design och högkvalitativa utförande passar fotvårdsstolen inte bara perfekt in i salongsinredningen på podiatrisk verksamhet, utan även i kosmetiska institut eller hälsoföretag.

Justeringsmöjligheter för kundkomfort och ergonomiskt arbete

För den perfekta positionen för den önskade behandlingen, anpassa denna pedikyrstol med fotbad individuellt efter dina gäster. Med hjälp av en spak kan du hydrauliskt justera sitthöjden mellan mm eller justera ryggstödet för mer komfort. Dessutom kan benstödet och stolen vridas 360°. Tack vare det breda utbudet av justeringsmöjligheter kan du alltid uppnå en optimal position mellan sitsen och fotstödet för pedikyren.

Tack vare sin stabila stålkonstruktion kan fotvårdsstolen enkelt bära en belastning på upp till 200 kg. Med sin extra stora sits och mjuka sittstoppning är fotvårdsstolen extremt bekväm även för långa kunder. Dessutom säkerställer den 8 cm tjocka klädseln av formstabilt skum en hög nivå av sitt- och liggkomfort även efter många behandlingar.

Fotvårdsstolens fodral är tillverkat av högkvalitativt konstläder, vilket gör att du kan rengöra det snabbt och pålitligt. Du kan implementera och implementera höga hygienstandarder med liten ansträngning. Genom att välja det robusta, olje- och vattentäta ytmaterialet polyvinylklorid (PVC) behåller denna pedikyr-stol sitt oklanderliga och professionella utseende under många år och efter otaliga rengöringar. Underredet och fotstödet av stål och bassängen i slitstark plast säkerställer också en lång livslängd. 

TEKNISKA DETALJER