På rea

Artikel: EX10040334

|

Modell: PHY-HM-3

Hand med muskeldegeneration - Anatomisk modell - 4 delar - Originalstorlek

339,00 kr 669,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 4-6 dagar

100% säker betalning

  • Exakt – detaljerad 3D-modell av en mänsklig hand i originalstorlek (1:1)
  • Kan plockas isär – huden samt de ytliga och de djupgående musklerna kan avlägsnas
  • Mångsidig – perfekt som undervisnings-, dekorations- eller utställningsobjekt
  • Mobil – redan färdigmonterad och kan användas direkt
  • Tillbehör – en affisch med förklaringar ingår i leveransen

PRODUKTBESKRIVNING

Precis anatomisk modell i originalstorlek av en hand med muskeldegeneration

Hand med muskeldegeneration - Anatomisk modell PHY-HM-3 från physa av en hand är en realistisk och detaljerad 3D-modell i originalstorlek. Alla muskler, kärl och nerver är anatomiskt korrekt utformade. För att öka förståelsen för det muskuloskeletala systemet och tydliggöra muskeldegeneration, kan huden och de ytliga samt de djupa musklerna avlägsnas. Tack vare den tydliga färgsättningen är det här den perfekta modellen för visualisering och övning på läkarmottagningar, sjukhus, skolor och universitet.

Modell av mänsklig hand i fyra delar med alla funktioner

Modellen motsvarar en mänsklig hand i skala 1:1. Alla beståndsdelar är realistiskt och detaljerat utformade, och de löstagbara delarna som huden och de ytliga och underliggande musklerna kan undersökas närmare på denna modell, liksom ligament och kärl. Den naturliga storleken gör det möjligt att förklara viktiga sammanhang och funktioner hos den mänskliga handen samt muskelgeneration på ett mycket tydligt sätt.

Som med alla högkvalitativa anatomiska modeller från physa kan man använda denna verklighetstrogna anatomiska modell i 3D av en mänsklig hand och planschen som ingår i leveransen för att på ett lättförståeligt och tydligt sätt visa och förklara olika funktioner och sjukdomar. Den realistiska visualiseringen främjar förståelse och inlärningsprocessen, och 3D-modellen möjliggör exakta analyser av en hand.

Den anatomiska modellen av en mänsklig hand är tillverkad av en speciell och lätt plast av hög kvalitet som kan formas och gestaltas på ett mycket realistiskt sätt. Den ytterst verklighetstrogna, tredimensionella handen är en av de mest exakta anatomiska modeller som finns på marknaden. Hand med muskeldegeneration - Anatomisk modell är både robust och enkel att ta hand om, och är placerad på ett stabilt stativ.

TEKNISKA DETALJER

VANLIGA FRÅGOR