Trustpilot
(2) recensioner

Induktionsplatta - 22 cm - 60 till 240 °C - Timer

2 090,00 kr
Priset är inkl. 25% moms.

Artikel: EX10011745

|

Modell: RCIC-3500P3

Lågprisgaranti
Priset är inkl. 25% moms.

Leverans ca. fredag 3 maj
5% rabatt vid minst 3 av samma vara 10% rabatt vid minst 5 av samma vara!
Fast pris
Pris per vara
Rabatt
2 090,00 kr
2 090,00 kr
0%
6 270,00 kr
1 985,50 kr
5%
10 450,00 kr
1 881,00 kr
10%
Utmärkande egenskaper
  • Mångsidig – för olika tillagningsmetoder tack vare ett temperaturintervall från 60 till 240 °C, en timer och effektnivåer från 500 till 3500 W
  • Kompatibel – med induktionskokkärl med en bottendiameter på upp till 26 cm
  • Intuitivt – tack vare knappar för temperatur, timer och ström samt en LED-skärm
  • Lätt att sköta – rostfritt stål och glaskeramik som är lätt att rengöra och är också extra hållbara
  • Säker – tack vare induktion och integrerat överhettningsskydd
Säkra betalningsmetoder
Leveransinformation
Retur och garanti

PRODUKTBESKRIVNING

TEKNISKA DETALJER

VANLIGA FRÅGOR

Betyg och recensioner


4.0

Baserat på 2 recensioner

Sortera efter :

för 2 år sedan Publicerad på Amazon Germany

Bra apparat, grejen gungar, när värme behövs då direkt.

Väldigt lätt att använda, blir väldigt snabbt varm, mycket bra temperaturövervakning, fungerar väldigt bra med bra krukor. Timern och temperaturen kunde vara finare att justera, men än så länge är allt bra. Används varje dag.

Visa den ursprungliga recensionen

för 2 år sedan Publicerad på Amazon Germany

Det är bra, men det har också svagheter

Jämfört med många andra mindre, lättare, mer känsliga induktionshällar är denna modell nästan massiv men också solid. Jag har inga bekymmer med att sätta större och tyngre krukor med innehåll på. Intressant nog ger tillverkaren ingen information om den maximala lastkapaciteten. Värmeeffekten är mycket bra, du märker 3500 W effekt här. Fläktarna är hörbara men inte irriterande höga för mig - även om de också går efter att enheten stängs av. Operationen är enkel och tydlig. Men det är också där svagheterna börjar. Jag kokade upp vatten i en kastrull på maxinställningen och ville hålla det kokande. För att göra detta behövde temperaturen inte ställas in på 100°C, som man kan förvänta sig, utan på 160°C. Vid 140°C upphörde tillagningen. Detta är missvisande och ifrågasätter för mig syftet med att ställa in temperaturen. För att vara rättvis måste jag påpeka att andra induktionshällar med "temperatur"-inställningar också har detta fenomen och problem. Hällen kvitterar varje insteg/byte med ett pip, vilket jag tycker är onödigt och irriterande. Timern kan bara ställas in i steg om 5 minuter - skaka på huvudet åt vem som skulle hitta på något sådant! En inställning minut för minut hade varit lämplig. Eftersom inställning av effekt/temperatur endast är möjlig i fasta nivåer, är vridreglaget, som inte känns speciellt bra, knappast någon mening. Här kan du även säkert ta en modell med pekknappar. Prismässigt tycker jag att denna modell är lite för dyr.

Visa den ursprungliga recensionen

Hos oss

är du i goda händer!

Genom vår stora expertis och målsättningen att erbjuda toppkvalitet samtidigt som du sparar pengar utvecklar vi våra egna, starka märken med hållbar design, ”Made in Germany”. Med fler än 1.000.000 nöjda kunder jobbar vi hela tiden på nya sätt att kunna uppfylla våra kunders individuella önskningar och krav.

Med förtroende från experter över hela världen
mer än 16 års erfarenhet
inom e-handel
3 MILJONER
kunder har köpt våra produkter