Trustpilot

Restaurang-spis

På rea
Raketkamin - hopfällbar
Uniprodo

Raketkamin - hopfällbar

Mått (LxBxH)
42 x 30 x 55 cm
1 190,00 kr 1 317,74 kr
Tidsbegränsat erbjudande
Lågprisgaranti
I lager
FRI FRAKT ca. 20/6

Hitta inspiration på expondos blogg!

En restaurangspis är något som hör köket till, oavsett om verksamheten går i småskalig eller större regi. Speciellt vid det sistnämnda fallet är det extra viktigt att du kan förlita dig på god kvalitet. Det spelar ingen roll om det rör sig om en elektrisk spis eller gasspis, eller någon annan slags spis ur vårt breda sortiment för den delen heller – hos oss hittar du definitivt det du letar efter till just din verksamhet! Genom den höga kvalitet expondos produkter håller kan du förlita dig på långlivad och slitstark utrustning! Du kanske också är på jakt efter en restaurangugn? Välkommen att ta en titt på det stora utbud restaurangspisar och andra produkter för den delen vi erbjuder i vår onlineshop.

Restaurangspisen – vardagshjälten av rostfritt stål

Oavsett om det rör sig om att koka soppa, steka kött eller att snabbt kunna värma upp mat behöver man en ordentlig restaurangspis till sin hjälp. När man driver en restaurang är spisen nästintill helig. Därför är vi på expondo måna om att du ska hitta en slitstark, högkvalitativ trotjänare som klarar av alla de höga påfrestningar som en restaurangspis för utstå. Restaurangspisarna från Bartscher innehar allihop högsta tyska kvalitet och har gått igenom hårda kvalitetskontroller under tillverkningsprocessen. Den första frågan du bör ställa dig är vilken typ av restaurangspis som är nödvändig för just ditt kök, då alla spisar har olika egenskaper och funktioner. Exempelvis har gasspisen den förmånen att alltid kunna erbjuda inställning av exakt önskad temperatur. Dessutom fungerar den alldeles utmärkt vid ett eventuellt strömavbrott. Men vi har även induktionsspisar, som har den fördelen att enbart kärlet eller stekpannan upphettas medan temperaturen i köket inte värms upp ytterligare. Dessutom slipper man den brinnande lågan som en gasspis medför. Därav reduceras risken att en olycka uppstår markant. Något alla spisar har gemensamt är att de är lätta att rengöra, tack vare det rostifria stålet och de släta ytorna.

Stort utbud – många möjligheter

Då restaurangkök kan variera enormt i storlek har vi på expondo något för alla verksamheter. Driver du kanske ett litet stånd där du säljer mat på marknader om helgerna har vi ett brett utbud av marknadsutrustning för dig. Crepejärn, juicepressar och popcornmaskiner är bara några av de kategorier du finner i vår onlineshop. För dig med en större verksamhet hittar du storköksutrustning där vi säljer allt mellan himmel och jord. Åtminstone allt mellan bakverksfritöser och soppgrytor.
Oavsett om du har en liten eller stor restaurangverksamhet till ytan kommer du att hitta en restaurangspis som passar för just ditt kök. Spisarna finns i många olika variationer och utföranden. Allt från separata kokplattor till stora spisar med hela 6 kokplattor/kokpunkter! Dessutom har de höj-och sänkbara fötter, allt för att du och dina medarbetare ska få en så bra och ergonomisk arbetsmiljö som möjligt.
komplement till din framtida restaurangspis som kan vara behövliga är kanske charkutrustning, konservöppnare eller varför inte köksmaskiner? Varför inte ta ett varv i vår onlineshop och beskåda vårt ruggigt stora sortiment av restaurangspisar och annan restaurangutrustning och låt dig inspireras. Beställ din restaurangspis redan idag och få frakten på köpet!