På rea

Artikel: EX10012567

|

Modell: RC-BDP01

Juicedispenser - 9,3 L - Plast - Royal Catering

579,00 kr 829,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 4-6 dagar

100% säker betalning

  • Rymlig – stor kapacitet på 9,3 L
  • Lättskött – plastbehållare som är lätt att rengöra
  • Överskådlig – behållare av transparent plast visar innehållet
  • Enkel – smidig kran för exakt portionering
  • Flexibel – för glas och muggar med en maximal höjd på 200 mm

PRODUKTBESKRIVNING

Njut av kylda drycker från den praktiska juicedispensern med 9,3 L kapacitet

Erbjuder du kalla drycker som vatten, iste, mjölk eller fruktjuicer för självbetjäning? Då är den högkvalitativa juicedispensern från Royal Catering helt rätt för dig! Den är idealisk för frukostbufféer på hotell, restauranger eller din nästa trädgårdsfest. Kyl och presentera upp till 9,3 L juice eller andra drycker enkelt och effektivt.

Lättanvänd juicedispenser från Royal Catering

Tack vare den genomskinliga behållaren i plast kan dina gäster se exakt vilken förfriskning som serveras. Som värd kan du enkelt hålla ett öga på dryckesnivån. Påfyllning är mycket enkel och utan stänk: Ta bort locket och fyll på juicedispensern genom den stora öppningen.

Tack vare den smidiga kranen kan även barn fylla sina glas med juice eller iste från juicedispensern. Den maximala höjden på glas som får plats under kranen är 200 mm. Juicedispensern med tappkran och skala är tillverkad av hållbara och smakneutrala material. Dessutom är alla material motståndskraftiga mot repor och lätta att rengöra. För att rengöra juicedispensern avlägsnar du bara behållaren från stationen.

TEKNISKA DETALJER