Trustpilot

Juicedispenser

På rea
Juicedispenser - 2 x 6 L - Kylning

Juicedispenser - 2 x 6 L - Kylning

Mått (LxBxH)
42 x 35 x 50 cm
4 890,00 kr 8 090,00 kr
Tidsbegränsat erbjudande
Lågprisgaranti
Lågt lagersaldo
FRI FRAKT ca. 26/6

Hitta inspiration på expondos blogg!

Funderar du på hur du kan presentera saft, juice eller kanske dina hemgjorda specialdrycker på ett professionellt, tilltalande och okomplicerat sätt? Då har du hamnat rätt här på expondo! Våra högkvalitativa och smakfullt designade juicedispensers håller alla sorters dryck konstant kall. En juicedispenser hittar man numera nästan i varje restaurang, hotellmatsal och hos cateringföretag, eftersom det är ett praktiskt och dekorativt sätt att erbjuda saft och juice på. Kolla in vår webbshop med snygga och funktionella dryckdispensers – som vanligt till attraktiva, låga priser och med fri frakt!

Juicedispenser för kalla, goda drycker

Våra juicedispensers är utformade för professionellt bruk, men det finns absolut inget som hindrar en från att använda dem privat! Den stilrena, diskreta designen med rostfritt stål och glas i runda former ser snygg ut både i det egna köket och i professionella restauranger. Dessutom är det låga priset attraktivt även för privatpersoner! Royal Caterings juicedispensers finns i flera olika modeller med en eller flera behållare, placerade på en bricka med spilltråg. Vill du erbjuda flera olika drycker i din restaurang, på frukostbuffén i ditt hotell - eller kanske du har en cateringfirma - passar en dispenser med flera behållare á 7 liter perfekt! Tillsammans med våra vattenbad, chafing dishes eller värmemontrar som håller maträtter varma, är du perfekt utrustad för härliga bufféer med god mat och dryck som skämmer bort dina gäster.
Våra juicedispensers är tillverkade av högkvalitativt, rostfritt stål och glas. Drycken kyls genom ett rostfritt rör i mitten av behållaren som fylls med isbitar eller crushed ice. Behöver du lite hjälp vid framställningen av krossad is? Kolla gärna in våra högkvalitativa iskrossar! Röret inuti dispensern är för övrigt konstruerat på så sätt att isen inte smälter för snabbt. Det smarta kylsystemet fungerar utan ström för att kunna placeras överallt utan att en behöver tänka på eluttag.

Hög kvalitet till lågt pris

Hos expondo värderas kvalitet, funktionalitet och design lika högt - och detta naturligtvis till ett så lågt pris som möjligt. Sortimenten i webbshoppen består av högkvalitativa produkter från renommerade firmor där produktutvecklare och designers arbetar tillsammans för att få fram produkter som övertygar över hela linjen.
Royal Caterings juicedispensers är utvecklade med slagorden maximal bekvämlighet + exklusiv design + lågt pris i åtanke. De är utrustade med stabila tappkranar och en praktisk bricka med ett spilltråg som fångar upp vätska. Halksäkra fötter håller juicedispensern på plats. Varje behållare rymmer 7 liter. Vill du servera gästerna kalla drycker på den privata festen i trädgården kan en juicedispenser med 7 liter volym räcka till, för större fester rekommenderar vi de med flera behållare. Våra juicedispensers kommer från tillverkarna Royal Catering och Bartscher, två renommerade tillverkare av storköksutrustning och restaurangtillbehör. Listan på vad de har att erbjuda är lång – allt från inredning till popcornmaskiner till mindre produkter som müslidispensers eller dispensers för varma drycker!
Expondo tillfredsställer sedan många år tillbaka kunders behov inom catering- och restaurangbranschen samt evenemangsfixare. Vårt sortiment utökas ständigt med högkvalitativa kökstillbehör och andra restauranghjälpmedel. Titta in i vår webbshop och övertyga dig själv om våra höga kvalitetskrav och låga priser!