Trustpilot

Dryckesdispenser

Hitta inspiration på expondos blogg!

Hos oss hittar du ett brett sortiment av dryckesdispenser för olika slags varma drycker! Oavsett om du vill bjuda på te, kaffe, glögg, varm choklad eller något helt annat, kan du vara säker på att du hittar en passande lösning i vår nätbutik. Våra dryckesdispensers passar perfekt för barer, caféer och restauranger, och lämpar sig tack vare deras professionella design och lätta användbarhet utmärkt för bruk av både personal och kunder. Kolla igenom hela vårt utbud, eller välj den passande kategorin här till vänster!

Dryckesdispensers för varierande behov

Våra dryckesdispensers värmer och håller dina drycker varma ända in i det bittra slutet. Utöver att fundera på hur stor dispenser du behöver (volymen varierar från 3 till hela 40 liter) lönar det sig naturligtvis också att fundera på vilket ändamål dispensern ska ha. En samovar för te är både effektiv och estetiskt tilltalande, medan varmvattendispensers från Royal Catering säkerligen erbjuder den mest praktiska lösningen för stora kvantiteter vatten. För drycker som gärna ska omröras med jämna mellanrum rekommenderar vi att du tar en titt på våra kakaodispensers, som alla har inbyggda omrörningsenheter.

Alla våra dryckesdispensers är eldrivna, men håller även utan stora mängder dryck varma utan el. Detta är särskilt behändigt om du är tvungen att flytta på dispensern efter det att du fyllt den med dryck.

Alla dessa dryckesdispensers kan naturligtvis också användas för kalla drycker, men om det är enbart kalla drycker som du behöver dispensern till, rekommenderar vi att du tar en titt på våra juicedispensers för kalla drycker. De är även de eldrivna, såsom dessa dryckesdispensers, men effekten är naturligtvis den motsatta när dryckerna kyls ned istället för att värma upp dem.

Expondo – restaurangutrustning åt folket!

Håller du på att starta en ny krog, eller behöver du kanske ny utrustning för den existerande restaurangen? Då har du hittat helt rätt! Vi erbjuder köksutrustning för gastronomiproffs sedan 2007, och vårt breda sortiment innefattar allt från grytor för soppa och sås till chokladsmältare för konditorn. För att hitta det du behöver kan du använda dig av sökfunktionen uppe på sidan eller bläddra igenom intressanta kategorier. Glöm inte att ta en titt på vårt andrahandssortiment! Produkterna kan ha mindre tecken av användning eller sakna originalförpackningen, men är naturligtvis noggrant genomtestade och därmed av garanterad expondokvalitet! Där får du dock vara snabb om du hittar något passande – det är nämligen enskilda produkter det handlar om, och om grannkrögaren hinner snappa upp det förmånliga arbetsbordet före dig är det tyvärr för sent.

Vi har blivit certifierade av EHI Retail Institute, så du kan vara säker på att våra kunder inte blir missnöjda med de produkter de beställer.

Ta en titt på vårt breda sortiment på proffsutrustning för krögare och gör din beställning redan idag. Frakten till Sverige bjuder vi naturligtvis på och alla våra priser har moms inkluderat.