På rea

Artikel: EX10012544

|

Modell: RCAT-200/60-SP

Rostfri arbetsbänk - 200 x 60 cm - Skyddskant - 240 kg lastkapacitet - Royal Catering

4 090,00 kr 6 390,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 1-3 dagar

100% säker betalning

  • Tålig – hög lastkapacitet på 240 kg tack vare den stabila konstruktionen
  • Rymlig – stor arbetsyta på 200 x 60 cm och praktisk underhylla
  • Hygienisk – går att rengöra lätt och noggrant tack vare rostfritt stål och släta ytor
  • Hållbart – tack vare det valda materialet och den solida designen
  • Enkel montering – inklusive monteringsmaterial och instruktioner

PRODUKTBESKRIVNING

Slitstark rostfri arbetsbänk med gott om förvaringsutrymme

Rostfria möbler utgör grunden för ett rent och hygieniskt kök och renlig produktion av alla typer av livsmedel. Den rostfria arbetsbänken från Royal Catering passar i alla professionellt inredda kök. Den är speciellt designad för de höga kraven inom restaurangbranschen, och erbjuder gott om förvaringsutrymme tack designen med två nivåer.

Robust och mycket tåligt arbetsbord i rostfritt stål från Royal Catering av utmärkt kvalitet

Arbetsytan på den rostfria arbetsbänken mäter 200 x 60 cm och erbjuder gott om plats för ditt dagliga arbete. Ett andra, lägre hyllplan erbjuder ytterligare förvaringsutrymme, vilket möjliggör välstrukturerat, överskådligt arbete. Även större föremål kan förvaras på det lägre hyllplanet, tack vare det rymliga avståndet mellan hyllplanen.

Den 120 cm höga skyddskanten skyddar väggar och omgivningen mot stänkvatten, smuts och skador. Tack vare den enkla och snabba monteringen med hjälp av de medföljande instruktionerna är den rostfria arbetsbänken snabbt klar för användning. De solida, runda bordsbenen stabiliserar och ökar den maximala lastkapaciteten, som ligger på 240 kg.

Det högkvalitativa utförandet garanterar ytterligare stabilitet och säkerhet. Denna rostfria arbetsbänk är tillverkad av polerat rostfritt stål och är mycket slitstark, har en lång livslängd och är resistent mot korrosion och mekaniska skador (t.ex. repor). Materialet kan rengöras enkelt och noggrant, och erbjuder därmed perfekta förutsättningar för hygieniskt arbete med mat.

TEKNISKA DETALJER