Trustpilot

Rostfria arbetsbänkar

Hitta inspiration på expondos blogg!

Vi har ett brett utbud av rostfria arbetsbänkar för professionella kök i flera olika storlekar. Alla bord har höj- och sänkbara fötter och samtliga är mycket viktbärande. Borden tillåter sig dessutom nkelt och snabbt rengöras för att kunna fylla de högstab hygienkraven, och är helt enkelt ett måste för varje köksproffs som letar efter produkter med lång hållbarhet, enkelhet och konkurrenskraftiga priser på samma gång. Bekanta dig med vårt utbud av rostfria arbetsbänkar och köp ditt nya arbetsbord från expondo redan idag! Med kostnadsfri leverans – såklart.

En rostfri arbetsbänk – ett måste i dagens proffskök

Att ha en arbetsbänk i rostfritt stål är ett måste för varje professionellt utrustat kök. Arbetsbänkarna motsvarar garanterat de höga kraven inom restaurangbranschen tack vare bruket av högkvalitativt, polerat, rostfritt stål som uppfyller de stränga hygienkrav som ställs på resturangverksamheter. Den förstärkta arbetsskivan gör att bordet blir mycket robust och tål hög belastning. Med den andra, nedre hyllan tillhandahåller borden en ytterligare förvaringsyta som hjälper dig att spara plats i ditt arbete. De rostfria arbetsbänkarna från Royal Catering kommer till användning inom flera olika sorters verksamheter, t.ex. i storkök, på sjukhus, i slakterier, bagerier eller kaféer. De rostfria arbetsbänkarna är också väldigt bärkraftiga: de stadigaste modellerna har en bärkraft på upp till 160 kilogram.

Våra bordsskivor är förstärkta med 20 mm tjocka HDF-skivor (high density fiberboard), dvs. hårda, täta träfiberskivor med en lackerad skyddsytan som bättre står emot påverkan från omgivande luftförhållanden och kemiska substanser. HDF-skivor anses därför vara ett högklassigt material och de ser till att du kan använda våra bord länge och utan bekymmer.

När du funderar på vad som behövs i ditt kök, lönar det sig att kolla igenom vårt breda sortiment inom utrustning och inredning för professionella kök. Vi erbjuder allt från storköksspisar till fullständiga frukt- och grönsaksskärare – ta en titt på överkategorin Restaurangutrustning för en helhetsbild!

Hitta rätt arbetsbänk i rostfritt stål för dina behov

En av de första sakerna som måste granskas före införskaffandet av en ny rostfri arbetsbänk är hur mycket utrymme som finns i ditt kök för den rostfria arbetsbänken. Ta därför mått från det planerade utrymmet där bordet ska passa in, och kolla sedan vilka bord från vårt breda sortiment passar dig bäst. Därtill rekommenderar vi att du funderar på hur mycket som kommer att lagras på din arbetsbänk i rostfritt stål, då borden har olika bärkrafter och vissa tunga maskiner kanske inte kan tryggt hållas på de mindre borden. Visst kan du också välja mellan arbetsbord med eller utan skyddskant – helt enligt hurdana krav köksutrymmet och bordets användning ställer till.

Att välja ett arbetsbord av rostfritt stål har många fördelar. Den rostfria stålen kombinerar både låg vikt och hög styrka, som innebär att borden lätt kan flyttas vid behov, men ändå tål höga vikter. Dessutom har den släta ytan en väldigt bra flödeskapacitet, som igen möjliggör enkel rengörning och därmed en bra hygieni för ditt proffskök. Dessutom tål borden både höga och låga temperaturer – de är brandsäkra material som tål temperaturer upp till hundratals celciusgrader. Därutöver är rostfritt stål även ett miljömässigt bra val; borden har en lång produktlivslängd, och rostfritt stål är återvinningsbart till 100%. Gör en tjänst för både dig själv, din budget och miljön – och beställ din nya rostfria arbetsbänk från expondo!