Trustpilot

Storköksinredning

Hitta inspiration på expondos blogg!

Planerar du att starta en egen restaurang, eller behöver du kanske en ny diskmaskin eller arbetsbänk till din krog? Då har du hittat rätt här – vi erbjuder nämligen ett stort urval av storköksinredning för restauranger och gatukök. Du kan ta en titt på våra storköksprodukter antingen genom att välja den passande underkategorin från menyn till vänster, eller genom att gå igenom hela utbudet på denna sida. Alla priser du ser är inklusive moms, och frakten till Sverige kommer på köpet.

Storköksinredning med garanterad kvalitet

Ett av de viktigasta momenten som en krögare måste planera noggrant på arbetsplatsen är självfallet köket. Även om budgeten naturligtvis kan vara mager, och man inte vill avsätta allt för stora summor på storköksinredningen, lönar det sig definitivt att satsa på kvalitetsvaror i köket. Att snåla på fel plats kan betyda att den nya diskmaskinen pajar just då när trycket på krogen är som högst, och detta kan leda till ineffektivitet och därmed förluster.

Därför rekommenderar vi också att du som krögare satsar på bevisad kvalitet från toppleverantörer, och inte bara köper storköksinredning som garanterat levererar, utan också den säkerhet som hög kvalitet medför det dagliga köksarbetet. Från vår nätbutik hittar du ett brett sortiment på storköksinredning, och även om utbudet varierar från rostfria diskbänksskåp till storköksblandare, kan du vara säker på att produkterna producerats med största möjliga omsorg och av råmaterial med ypperlig kvalitet. Ta gärna också en titt på vårt rabatterade B-sortiment, där du kan hitta felfri storköksinredning ännu snäppet förmånligare! Även dessa varor är naturligtvis noggrannt genomprovade av oss och fungerar till 100%, men kan ha mindre tecken av användning eller sakna den ursprungliga förpackningen.

Royal Catering - vår leverentör av köksutrustning

Vår verksamhet inom näthandeln för proffsutrustning för gastronomibranschen började år 2007, och under de senaste åren har vår verksamhet expanderat kraftigt inom Europa. Efter att många svenska kunder gjort beställningar från vår tyskspråkiga nätbutik beslöt vi att tiden var mogen under våren 2016 att utvidga vår verksamhet till Sverige. I dagsläget säljer vi tusentals produkter för professionella inom gastronomi- och hantverksektorn, och är den främsta leverantören för många krögare runtom på kontinenten.

Vårt täta samarbete med Royal Catering medför många fördelar. Den mest synbara fördelen för många är säkert de ytterst konkurrenskraftiga priserna som vi kan erbjuda våra kunder till följd av samarbetet. Därutöver medför samarbetet naturligtvis också andra fördelar, som t.ex. den lätta kommunikationen hela vägen från våra kunders kök ända till produktionen hos Royal Catering. Då du beställer köksvaror från oss kan du vara säker om att du står vid innovationens och utvecklingens topp, eftersom kundernas krav och önskemål så enkelt översätts från oss på expondo till produktutvecklarna på Royal Catering. Naturligtvis är korrigerandet av eventuella fel och hanteringen av ibland förekommande returer också okomplicerat, då du inte behöver förhandla med ett dussin mellanhänder.

Bekanta dig med vårt utbud på storköksinredning från Royal Catering, och gör din beställning redan idag. Frakten bjuder vi på!