Trustpilot
På rea
(2) recensioner

Sous vide-maskin set -inkl. vakuumförpackare och vakuumpåsar - 8 L

3 190,00 kr 3 390,00 kr
Priset är inkl. 25% moms.

Artikel: EX18000267

Lågprisgaranti
Priset är inkl. 25% moms.
st.
Rabatt
Pris per vara
1+
0%
3 190,00 kr
3+
5%
3 030,50 kr
5+
10%
2 871,00 kr
10+
15%
2 711,50 kr
Utmärkande egenskaper
  • Komplett set, perfekt för skonsam sous vide-tillagning av vakuumförpackade livsmedel
  • Vakuumförpackaren kan användas direkt, 4 rullar folie medföljer
  • Kan användas universellt för livsmedel, kosmetika, elektronikdelar och andra produkter
  • Vakuumförpackare för folie med upp till 28 cm bredd
  • Enkel att använda - intuitiva displays på vakuumförpackaren och sous vide-kokaren
  • Hållbar och säker, förstklassigt tillverkad med högkvalitativa material som rostfritt stål och ABS-plast
Säkra betalningsmetoder
Leveransinformation
Retur och garanti

PRODUKTBESKRIVNING

Sous vide-maskin set -inkl. vakuumförpackare och vakuumpåsar - 8 L

Du funderar sedan en längre tid på den skonsamma processen med att tillaga vakuumförpackade livsmedel? Då kan detta sous vide-set, RCSV-SET1 från Royal Catering, vara det rätta! Det består av en sous vide-kokare, en vakuumförpackare och fyra rullar med passande vakuumpåsar. Det kompletta setet är utmärkt att användas professionellt i hotellkök, restauranger eller cateringfirmor, men även privat i köket därhemma.
Sous vide är ett mycket skonsamt sätt att tillaga kött, fisk och grönsaker. Råvarorna förpackas hermetiskt med hjälp av en vakuumförpackare och speciella vakuumpåsar. Paketen med de förpackade råvarorna bereds skonsamt i flera timmar i låga temperaturer, vilket bevarar alla vitaminer och naturliga smaker. Vanligtvis tar kokprocessen mellan 1 till 7 timmar - ibland till och med ända upp till 48 timmar! Temperaturen bör ligga på ca 55 till 60 °C för kött. För grönsaker rekommenderas en något högre temperatur.
Den energisnåla vakuumkokaren har ett 800 watt starkt värmeelement som snabbt når önskad temperatur. Det kan justeras till mellan 0 - 90 °C med 0,1 grad exakthet. Den inbyggda digitala termostaten håller alltid temperaturen konstant under tillagningsprocessen. Eftersom kokaren kan ställas in exakt kan den användas för att tillaga en mängd en mängd olika livsmedel.
Denna Slow Cook-maskin med 8 liter volym från Royal Catering är utmärkt för professionellt bruk, för den tillagar också stora mängder råvaror tillförlitligt och exakt. Den intuitivt fungerande timern kan ställas in till upp till 99 timmar, exakt på minuten, via en LED-display. Kokaren varnar akustiskt om vattnet skulle reduceras för kraftigt och behållaren plötsligt innehåller för lite vätska. När tillagningstiden har gått ut stängs apparaten automatiskt av.
Både höljet och den uttagbara, avdelade insatsen är tillverkade av hållbart rostfritt stål som är enkelt att rengöra. Sous vide-maskinen är utrustad med två plasthandtag och kan enkelt flyttas eller transporteras. Den står stadigt på halksäkra gummifötter. Med det värmebeständiga greppet på locket kan den öppnas säkert även vid höga temperaturer.
Vakuumförpackaren erbjuder många möjligheter. När livsmedel förpackas lufttätt förhindras oxidation eller svampbildning. Livsmedlen hålls fräscha längre, behåller de naturliga smakerna och kan även lagras i frysen i flera månader eller, som beskrivet ovan, tillagas med en sous vide-maskin. Vakuumförpackad mat, men även andra produkter som kosmetika eller elektronik, kan förvaras platssparande och säkert från smuts och damm.
Höljet på vakuumförpackaren är tillverkat av rostfritt stål och belagt med ABS, så maskinen uppfyller de högsta hygieniska krav. Förslutningsmekanismen säkerställer att påsen inte skadas så att luft kan strömma ut. När påsen är helt tömd på luft försluts öppningen lufttätt med en 3 mm bred svetssöm.
Till denna vakuummaskin passar påsar med upp till 28 cm bredd. Längden kan väljas fritt. Vakuumförpackaren styrs via en digital pekskärm med LED-indikatorer. Den intuitiva och enkla användningen ger noggranna resultat som kan upprepas.
  • Vakuum-funktionen suger ur luften ur påsen och förseglar den i en arbetsprocess.
  • Om det behövs, kan processen stoppas med cancel-funktionen.
  • Med Pulse-funktionen justeras inställningarna för vakuumtrycket samt längden på vakuumeringsprocessen manuellt
  • Seal-funktionen används när förpackningsfolien endast ska förseglas, utan vakuumering
Den geoffrerade folien är 105 μm tjock och av ett särskilt hållbart och slitstarkt material med en speciellt utvecklad mikrostruktur som säkerställer att varan vakuumförpackas snabbare. Dessutom kan folien svetsas ihop effektivare. Rullarna med måtten 600 x av 20 cm passar till vakuumförpackaren i setet. Den flerskiktade PA/PE-folien tillverkas under ständiga kvalitetskontroller och är lämplig för kontakt med livsmedel. Den är fri från BPA, ftalater och innehåller inte bly. Folien kan rengöras efter användning och återanvändas, och om inte hela innehållet förbrukats kan folien svetsas ihop igen med resterna inuti.

TEKNISKA DETALJER

Betyg och recensioner


4.5

Baserat på 2 recensioner

Sortera efter :

för 2 år sedan Publicerad på Expondo Denmark

Fantastiskt snabb leverans

Kom som utlovat efter 5 dagar, rekommenderas starkt

Visa den ursprungliga recensionen

för 2 år sedan Publicerad på Expondo Finland

Bra produkt

Lätt att använda. Lite bråk

Visa den ursprungliga recensionen

Hos oss

är du i goda händer!

Genom vår stora expertis och målsättningen att erbjuda toppkvalitet samtidigt som du sparar pengar utvecklar vi våra egna, starka märken med hållbar design, ”Made in Germany”. Med fler än 1.000.000 nöjda kunder jobbar vi hela tiden på nya sätt att kunna uppfylla våra kunders individuella önskningar och krav.

Med förtroende från experter över hela världen
mer än 16 års erfarenhet
inom e-handel
3 MILJONER
kunder har köpt våra produkter