Trustpilot

Sous vide-maskiner

Hitta inspiration på expondos blogg!

Vad är Sous Vide? Jo, med en Sous vide-maskin kan du uppnå helt nya höjder med din matlagning. Ordet sous vide härstammar från franskan och blir på svenska ”i vakuum”. Denna matlagningsmetod har många fördelar – du kan noga kontrollera matens temperatur samtidigt som maten håller samma gradantal både in-och utvändigt. Du behöver med andra ord inte riskera att utsidan för varm och insidan för kall. I sous vide-maskinen är maten helt och hållet insluten i vakuumförpackningar och värms upp genom vattenbad. Maskinen gör jobbet åt dig och ger resultat med precision som imponerar vilken gourmetkock som helst!

Sous vide-maskinen förenklar arbetet i köket

Sous vide-maskinen har inte bara revulotionerat matlagningen genom nya smaksensationer – den har även gjort allt köksarbete mycket enklare i och med att det bara är att packa in den kryddade maten i vakuumpåsar, slänga in dem i vattenbadet och sedan låta sous vide-maskinen göra jobbet. Dessutom blir reslutatet klanderfritt och lyckat oavsett om du är kock på hobby- eller professionell nivå. Med denna produkt från det välrennomerade märket Bartscher kan du förlita dig på att du får teknik, funktion och design av högsta stadard på en och samma gång.
Tekniken hos sous vide-maskinen innebär att maten tillagas på ett mycket skonsamt sätt genom långsam uppvärmning. Värmen fördelas på ett jämnt sätt och maten behåller saftigheten och alla aromer. Du kan enkelt ställa in en precis temperatur hos sous vide-maskinen mellan 25 och 85 grader celcius. Är det högre temperaturer du vill uppnå kan du med fördel titta till våra andra restaurangugnar. Passa då på att kika på de robusta restaurangspisarna och grillarna vi tillhandahåller i vår välsorterade onlineshop här på expondo.
Vill du ha ett proffsigt resultat som övertygar den mest kräsne ska du absolut slå till på en sous vide-maskin! Dessutom ingår leverensen på köpet.

Expondo – kvalitet till bra priser

Genom vår långa erfarenhet inom näthandeln har vi kunnat skapa nära samarbeten med våra producentpartners. Detta innebär att vi också kan hålla nere priserna och samtidigt inte behöva tumma på kvaliteten. Oavsett inom vilken bransch du är aktiv i – restaurang-, hantverks- eller industribranschen har vi de ritkiga produkterna för dig och din verksamhet. Oavsett om du letar efter en sous vide-maskin, en korvstoppare eller en kylbänk, kan du gardera dig med expondos förstklassiga produkter och utrustning. De håller allihop hög kvalitet vilket innebär längre livslängd hos produkterna.
När du köper Sous vide maskinen hos oss kan du räkna med att dina matgäster kommer vilja återvända till din restaurang eller dina middagar hemma i ditt kök. Saftigare och mörare matbitar, än de som kokas i sous vide maskinen, får man leta land och rike efter! Det är nämligen denna tillagningsteknik som tillämpas i de flesta förnämsta restaurangerna i välden. Maskinen har också en snygg, stilren design vars yta är lätt att rengöra tack vare den glatta ytan. Dessutom tar den inte särksilt stor plats då den är mycket kompakt designad, trots de 14 liter som maskinen inrymmer. Smidig och lätt att ta med på tillställningar som sker på annan ort än i ditt restaurangkök. Ta också gärna en titt på vår marknadsutrustning i onlineshopen som är lämpade för cateringföretag och mindre verksamheter. Där hittar du bland annat prisvärda ismaskiner, juicepressar och terrassvärmare. Frakten ingår på köpet!