(1) Recension

Artikel: EX10240034

|

Modell: ST-KS-200N

Nyckelgömma - kombinationslås - väggmontering - täcklock

429,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 4-6 dagar

100% säker betalning

  • Säkert - fyrsiffrig kombinationslås med 10 000 möjliga sifferkombinationer och ett skyddslock
  • Skyddande – koden återställs med en spak inuti nyckelgömman
  • Rymlig - gott om plats för flera nycklar eller en nyckelknippa
  • Stabil - väderbeständig och hållbar konstruktion i aluminiumlegering
  • Enkel montering - förborrade hål i baksidan av skåpet för okomplicerad väggmontering med fyra skruvar och pluggar som medföljer

PRODUKTBESKRIVNING

Skyddat & säkert! Den låsbara nyckelgömman med nummerlås

Känns det osäkert för dig att gömma nyckeln till dörren, källaren eller garaget under dörrmattan? Då är den praktiska nyckellådan ST-KS-200N ur Stamonys sortiment kontorsinredning det rätta för dig! Med det låsbara och väderbeständiga nyckelskåpet som monteras fast på väggen kan du placera nycklarna överallt utomhus där de behövs.

Viktiga nycklar finns alltid till hands i nyckelskåpet ur Stamonys sortiment av industritillbehör

Varför alltid ta med sig enskilda nycklar eller reservnyckeln till bilen när det finns risk att förlora dem? Nyckelgömman är bra skyddad mot obehörig åtkomst genom det fyrsiffriga kombinationslåset. De fyra siffrorna ger matematiskt 10 000 olika sifferkombinationer, vilket gör det praktiskt taget omöjligt för tjuvar att knäcka låset. Och självklart avslöjar du den aktuella, fyrsiffriga kombinationen endast till utvalda personer som ska få tillgång till nycklarna i skåpet. Du kan ändra koden genom att skjuta reset-spaken som sitter på insidan av skåpet uppåt. Därefter väljer du en ny kod och trycker ner spaken igen för att spara den nya sifferkombinationen.

Nyckelgömman är tillverkad av en mycket motståndskraftig aluminiumlegering. Liksom materialet är även själva konstruktionen utvecklad för att inte ens kunna brytas upp med slag med en hammare. Lådans innermått är 9 x 7,6 x 2,5 cm och erbjuder gott om plats för att lagra flera nycklar eller en nyckelknippa säkert. För att kombinationslåset inte ska synas vid första anblicken är det gömt av ett rörligt lock som fälls över låset. Samtidigt skyddar det låset mot smuts, regn, vind och snö. Nyckelgömman med kod är en idealisk och en ren, torr och säker plats att förvara dina nycklar på.

TEKNISKA DETALJER

VANLIGA FRÅGOR

Betyg och recensioner


4.0

Baserat på 1 recension

08.02.2023

Guter Artikel allerdings zu klein für mehrere Schlüsselbunde, einfache Bedienung.