Artikel: EX10021167

|

Modell: S-LS-76

Labbaggregat - 0-30 V - 0-50 A DC - 1500 W

5 090,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 4-6 dagar

100% säker betalning

  • Variabel – DC-spänning från 0 till 30 V samt ström från 0 till 50 A
  • Stor LED-display – snabb kontroll av utgångsström och spänning
  • Säker – intelligent skydd mot överhettning, överspänning och överbelastning
  • Gummitassar – glider inte och orsakar inga repor på ytan
  • Enkel – tydlig kontrollpanel med fyra vridreglage

PRODUKTBESKRIVNING

Kraftfullt laboratorieaggregat upp till 1500 W

Labbaggregatet S-LS-76 är specialiserad på tillförsel av likström till externa enheter, där strömstyrka och spänning kan justeras individuellt. Labbaggregatet är främst designad för professionell användning inom industrisektorn, i laboratorier, inom telekommunikationsområdet, för verkstäder med elektroniska apparater samt för produktionsanläggningar och testinstitut. Tack vare linjärteknologin får man fram resultat med låg krusning och lågt brus.

Individuell och exakt DC-strömförsörjning

Tack vare den stora LED-displayen kan du när som helst läsa av de inställda värdena för utgångsspänningen och strömstyrkan. Siffrorna syns tydligt även i dåliga ljusförhållanden. De enskilda indikatorerna är dessutom försedda med sina respektive enhetsförkortningar, vilket innebär att strömstyrka och spänning kan avläsas tydligt och enkelt när som helst.

Det användarvänliga labbaggregatet kan styras mycket enkelt och bekvämt med hjälp av vridknapparna. De vridbara kontrollerna möjliggör både en grov och en finjustering av värdena och garanterar således ett exakt inställningsalternativ för den önskade strömstyrkan på 0 till 30 V DC och 0 till 50 A. Medan du ställer in enheten kan du också kontrollera respektive värden på den stora LED-displayen och enkelt anpassa dem efter dina behov. Om labbaggregatet fungerar som en konstant spänningskälla (CV) växlar enheten automatiskt till konstant strömdrift (CA) så snart den inställda belastningsgränsen har uppnåtts. Detta förhindrar skador på anslutna enheter.

Med labbaggregatet får du en enhet med hög säkerhetsstandard: Enheten är utrustad med ett överspänningsskydd (OVP), överlastningsskydd (OPP) samt ett speciellt överhettningsskydd (OTP) som automatiskt aktiverar en integrerad fläkt så snart den maximala temperaturen överskrids. Dessa försiktighetsåtgärder garanterar säker drift av labbaggregatet, även vid intensiv och permanent användning.

Halkfria gummitassar säkerställer också att enheten står säkert och skyddar även ytan som enheten står på mot repor. Labbaggregatet är dessutom utformat för att vara enkelt att bära och kan tack vare sin låga vikt också användas mobilt. Med laboratorieaggregatet från Stamos Soldering får du en mycket professionell enhet för individuell likströmförsörjning av olika externa enheter och utrustning.

TEKNISKA DETALJER

VANLIGA FRÅGOR