Trustpilot
(3) recensioner

Laboratoriestativ - Med klämma, muff och 2 ringar

449,00 kr
Priset är inkl. 25% moms.

Artikel: EX10030610

|

Modell: SBS-LS-300

Lågprisgaranti
Priset är inkl. 25% moms.

Redo att skickas!

Leverans ca. onsdag 1 maj
Utmärkande egenskaper
  • Variabel – muffen håller klämman i önskad höjd på den 57 cm långa stången
  • Stabil – stor fot med måtten 20 x 14 cm
  • Praktisk – två ringar för att hålla laboratorieutrustning
  • Hållbar – stång och klämma av järn
  • Enkel – muffen kan enkelt fästas med ett vridlås
Säkra betalningsmetoder
Leveransinformation
Retur och garanti

PRODUKTBESKRIVNING

TEKNISKA DETALJER

VANLIGA FRÅGOR

Betyg och recensioner


5.0

Baserat på 3 recensioner

Sortera efter :

för 2 månader sedan Publicerad på Expondo Slovakia

Super

Nöjd :)

Visa den ursprungliga recensionen

förra månaden Publicerad på Expondo Romania

Oväntat hög kvalitet

Jag kommer att berätta från början att det inte finns för många alternativ på marknaden. Jag trodde att jag skulle få en produkt av låg kvalitet, marknaden är invaderad av kinesiska produkter, men jag blev glatt överraskad över att hitta en produkt tillverkad i EU (Polen) av mycket mycket bra kvalitet, hållbar under en livstid kan jag säga. Staven är av massivt stål, tung, kromad, rak och utan brister. Basen är gjord av tjock stålplåt, 4 mm, tung, pulverlackerad i ett elektrostatiskt fält. Stången är åtdragen med en mutter och en bricka, jag drog seriöst åt med en 14mm hylsnyckel. Staven är vinkelrät mot basen. Klämmorna och stöden som den levereras med är av bästa kvalitet och hållbara. Setet är avsett för biokemi, men det kan också enkelt användas inom fysik. Fördelen med denna uppsättning är att den tillåter att det understödda föremålet/behållaren är i hela systemets tyngdpunkt, varvid stången flyttas mot kanten av stödet.

Visa den ursprungliga recensionen

för 6 dagar sedan Publicerad på Expondo Portugal

Bra köp!

Som nämnts i en annan kommentar är alternativen för att köpa detta stöd begränsade och jag valde att köpa det här eftersom det är ett europeiskt företag, även om jag inte var bekant med det. Jag blev positivt överraskad! Att lägga beställningen var enkelt och leveransen gick snabbt och problemfritt, trots att man bor i ett avlägset område där leveranser tenderar att vara komplicerade. Produkten är lätt att montera och mycket robust, mer än jag förväntat mig. Även om jag inte använder den för konventionell användning, eftersom jag använder den som stöd för brännbarhetstester på tygdockor (jag behandlar den ganska illa), förblir den i perfekt skick efter att ha utsatts för flera lågor. Jag är säker på att det kommer att hålla länge för mig.

Visa den ursprungliga recensionen

Hos oss

är du i goda händer!

Genom vår stora expertis och målsättningen att erbjuda toppkvalitet samtidigt som du sparar pengar utvecklar vi våra egna, starka märken med hållbar design, ”Made in Germany”. Med fler än 1.000.000 nöjda kunder jobbar vi hela tiden på nya sätt att kunna uppfylla våra kunders individuella önskningar och krav.

Med förtroende från experter över hela världen
mer än 16 års erfarenhet
inom e-handel
3 MILJONER
kunder har köpt våra produkter