B-sortiment
När vi säljer begagnade produkter handlar det för det mesta om produkter som kunderna returnerat eller utställningsexemplar. De kan ha ytliga tecken på användning, men fungerar i övrigt felfritt. Returrätt och garanti gäller som vanligt.

Artikel: EX20390001

|

Modell: 93118591

Andrahandssortering UV-sterilisator - 55 L - Rostfritt stål

10 090,00 kr 12 499,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 1-3 dagar

100% säker betalning

  • Effektiv – UV-C-ljus desinficerar bakterier och virus med en effektivitet på 99,99%
  • Hållbar – UV-lamporna har en livslängd på upp till 3000 timmar eller 1000 applikationer
  • Säker – UV-C-ljuset stängs av när dörren öppnas, sterilisering utan användning av ozon
  • Stabil – UV-sterilisator med 55 L kapacitet, UV-resistent och lättskött hölje och interiör i rostfritt stål
  • Exakt – längden på rengöringsprocessen kan enkelt kontrolleras med timern på 1-60 min och på LED-displayen

PRODUKTBESKRIVNING

Den säkra UV-sterilisatorn för din och dina kunders säkerhet

Öka säkerheten på ditt kontor, skönhetssalong eller hotell och bekämpa bakterier och virus med hjälp av UV-sterilisatorn från Tungsram. UV-sterilisatorn bekämpar effektivt virus och bakterier på ytor hos både små och stora föremål med hjälp av UV-C-ljus, med en effektivitet på 99,99%. Det är extremt enkelt och säkert att använda UV-sterilisatorn från Tungsram, då inget ozon frigörs i processen och rengöringen sker i en säker behållare.

Effektiv och säker att använda – den kompakta UV-sterilisator från Tungsram

Denna UV-sterilisator är extremt rymlig och lätt att använda. Behållaren har en stor volym på 55 L, så att flera föremål kan placeras inuti sterilisatorn samtidigt. Aktivera UV-C-lampan genom att ställa in timern på önskad längd mellan 1-60 min. I regel behöver man bara ca 5 minuter för fullständig sterilisering. På LED-displayen har man en god översikt över behandlingens progress. Alla föremål i sterilisatorn bestrålas grundligt med UV-C-ljus tack vare de reflekterande sidoytorna, ett genomsläppligt rostfritt galler och den reflekterande bottnen.

UV-C-lamporna har en driftstid på 3000 timmar eller 1000 applikationer, vilket innebär att UV-sterilisatorn också kan användas under längre tidsperioder på stora hotell eller för rengöring av kontorsinredning.

Den kompakta bordskonstruktionen är mycket stabil och kan anpassas optimalt med de justerbara fötterna. Ytterhöljet i belagt stål och interiören i rostfritt stål är extremt slitstarka och enkla att rengöra. Dörren är försedd med ett litet fönster som är ogenomträngligt för UV-C-ljus. När man öppnar dörren stängs UV-C-strålningen av automatiskt, vilket gör sterilisatorn extremt säker att använda.

UV-ljus har en steriliserande effekt som förstör alla bakterier, patogener och virus på föremålens yta med en effektivitet på 99,99%. Att använda sig av en UV-sterilisator är både enklare än att använda rengöringsmedel eller värme och är dessutom mycket mildare. Även känsliga föremål som pekskärmar kan steriliseras på ett tillförlitligt sätt. Eftersom man inte behöver använda några kemiska ämnen eller ozon för sterilisering är denna typ av rengöring också miljövänlig. UV-sterilisatorn har ett mycket brett användningsområde för t.ex. icke-medicinska verktyg på kliniker och skönhetssalonger eller föremål som måste steriliseras på hotell, kontor eller barer, och bekämpar effektivt bakterier, patogener och virus.

TEKNISKA DETALJER