På rea

Artikel: EX10250516

|

Modell: UNI_COVER_04

Överdrag till solsäng - För UNI_SUNBED_07/08/09 och liknande modeller

289,00 kr 439,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 1-3 dagar

100% säker betalning

  • Perfekt passform – för UNI_SUNBED_07/08/09 och liknande modeller
  • Skyddande – UV- och vattentålig samt elastiskt band i fållen
  • Tålig – med en materialdensitet på 70 g/m2 och en dubbelsydd låssöm
  • Enkelt – låg vikt, enkel att förvara och fästa
  • Rent – handtvättbart och snabbtorkande överdrag

PRODUKTBESKRIVNING

Överdrag till solsäng för UNI_SUNBED_07, 08 och 09

Det både lätta och robusta överdraget till solsäng UNI_COVER_04 är det perfekta tillbehöret för modellerna UNI_SUNBED_07, 08 och 09 eller solstolar med liknande mått. Håll dina trädgårdsmöbler fräscha och fina i alla typer av väder som regn, snö, vind och låga temperaturer utan att behöva ställa undan dem. Spara tid och utrymme med detta överdrag till solstol av hög kvalitet från Uniprodo!

Överdrag till solstol från Uniprodo som är slitstarkt, lätt och enkelt att förvara

Överdrag till solstol är tillverkat av OXFORD 210D som är ett extra tätt vävt polyestertyg med en materialdensitet på 70 g/m2, och är inte bara särskilt motståndskraftigt mot vatten, utan också UV-beständigt och mycket robust. På så sätt kan du skydda dina fina möbler från att blekna i solen eller skadas från hårt väder på ett tillförlitligt sätt.

Det går snabbt och enkelt att täcka möbler med detta möbelskydd till solsäng. Träd helt enkelt på överkastet över solstolen och dra åt det elastiska snöret i nedre fållen. När det inte används kan man enkelt och snabbt ta bort möbelskyddet och vika ihop det för förvaring i den medföljande förvaringspåsen. Om det har regnat är det rekommenderat att låta överdrag till solsäng torka först. Om överdraget är smutsigt kan det tvättas för hand så att det ser nytt och fräscht ut.

Överdrag till solsäng är dessutom mycket hållbar och har en lång livslängd. Tack vare högkvalitativt utförande med dubbelsydda låssömmar skyddar överdraget dina solstolar från yttre påverkan i många år.

TEKNISKA DETALJER

VANLIGA FRÅGOR