Nyheter

Artikel: EX10280199

|

Modell: WIE-HT-30

Honungshink - 40 L - med sil, lock och tryckkran - rostfritt stål

1 599,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 4-6 dagar

100% säker betalning

  • Professionell - med sil, tryckkran, lock och två handtag
  • Rymlig - en generös volym på 40 l 
  • Hygienisk - rent arbete tack vare stor öppning, upphöjt stativ och enkel rengöring
  • Hög kvalitet - alla delar är tillverkade av rostfritt stål av hög kvalitet
  • Slitstark - tack vare den robusta konstruktionen och det tåliga materialet

PRODUKTBESKRIVNING

Honungshink med sil, lock, tryckkran och stor volym

Honung håller sig i månader och till och med åratal under rätt förhållanden - och det bästa sättet att göra det är i en honungshink från Wiesenfield lantbruksutrustning. Den står på robusta ben och är utrustad med en sil, ett lock och en kran för att trycka av. Du kan förvara honung på ett säkert sätt och fylla den rent när du behöver den. Honungshinken i rostfritt stål är därför ett oumbärligt tillbehör för både kommersiella biodlare och entusiastiska hobbyodlare.

Väl genomtänkt och högkvalitativt biodlingsmaterial från Wiesenfield

Den praktiska honungsbehållaren underlättar bearbetningen och förvaringen av din honungsskörd tack vare den stora öppningen och den medföljande silen. Med en volym på 40 l kan du lagra stora mängder honung hygieniskt under långa perioder. Detta garanteras av det tättslutande locket som passar perfekt på honungsbehållaren. 

För att kunna fylla på viskösa vätskor som honung från den stora fyllningshinken rent och noggrant i mindre behållare står honungsbehållaren upphöjd på stabila ben. Dessutom har honungshinken med lock en praktisk tryckkran som gör att du kan justera flödeshastigheten exakt och avsluta fyllningsprocessen utan att droppa. Honungshinken med kran är tillverkad av förstklassigt rostfritt stål och är lätt att rengöra efter användning. Tack vare det robusta materialet och det högkvalitativa hantverket är honungsbehållaren också särskilt hållbar. Två handtag underlättar transporten av hinkarna för fyllning av honung.

TEKNISKA DETALJER