Artikel: EX10280340

|

Modell: WIE-PTO-194

Kraftöverföringsaxel med längdjustering - 127 - 194 cm - 1 3/8" / 6 tänder

1 990,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 4-6 dagar

100% säker betalning

  • Mångsidig – för gödningsspridare, fältsprutor, band- eller cirkelsågar, skogsvinschar, vedklyvar etc.
  • Kraftfull – lämplig för det lägre till medelhöga prestandaområdet för jordbruks- och skogsutrustning, med ett vridmoment på upp till max. 780 Nm
  • Praktisk – med en längdjustering på 127 - 194 cm
  • Passande – behållare med en standardstorlek på 1 3/8" / 6 tänder
  • Robust – kraftöverföringsaxel i hållbart stål

PRODUKTBESKRIVNING

Den mångsidiga kraftöverföringsaxeln för skogs- och lantbruk

Med den flexibla kraftöverföringsaxeln från Wiesenfield kan gödselspridare, fältsprutor, band- eller cirkelsågar, skogsvinschar, vedklyvar och liknande skogs- och lantbruksutrustning kopplas ihop och köras säkert med ditt nyttofordon.  PTO-axelns alla viktiga element är gjorda av stål, så att de klarar de största utmaningarna och garanterar smidig funktionalitet.

Slitstark PTO-axel från Wiesenfields lantbruksutrustning

Kraftöverföringsaxeln med storleken 6 erbjuder en flexibel längd i området 127 - 194 cm. Den har en standardiserad trekantig profilanslutning på 1 3/8" med 6 tänder på både driv- och enhetssidan. Detta gör PTO-axeln lämplig för många vanliga enheter och fordon. Det maximala vridmomentet på 780 Nm är idealiskt lämpat för de lägre till medelhöga prestandaområdena för jordbruks- och skogsbruksutrustning, vilket ger ett brett användningsområde.

Dessutom säkerställer den tunga konstruktionen, den noggranna bearbetningen och de utvalda materialen smidig användning. Optimera användningsområdet för din skogs- och jordbruksutrustning med kraftöverföringsaxeln från Wiesenfields utbud av industriutrustning!

TEKNISKA DETALJER