Trustpilot

Frisörstolar & barberarstolar

På rea
Frisörstol Livorno Red
physa
(2)

Frisörstol Livorno Red

Mått (LxBxH)
58 x 67.8 x 100 cm
3 990,00 kr 5 490,00 kr
Tidsbegränsat erbjudande
Lågprisgaranti
Lågt lagersaldo
FRI FRAKT ca. 29/5
På rea
Frisörstol med fotstöd
physa

Frisörstol med fotstöd

Mått (LxBxH)
0 x 0 x 0 cm
4 590,00 kr 4 890,00 kr
Tidsbegränsat erbjudande
Lågprisgaranti
Lågt lagersaldo
FRI FRAKT ca. 29/5

Högkvalitativa frisörstolar & barberarstolar till din frisörsalong

Som frisör vet du säkert hur viktigt det är med högkvalitativ utrustning. Förstklassiga frisör- och barberarstolar ger dina kunder särskild komfort och gör besöket hos frisören till en upplevelse som känns bra. Även dina anställda kommer att uppskatta det, då professionell salongsutrustning som högkvalitativa frisörstolar och barberarstolar kommer att underlätta deras arbete avsevärt.

Arbetsstolar för frisörer och barberare

Hos expondo hittar du en mängd moderna, praktiska och funktionella frisörstolar och barberarstolar i modern och ergonomisk design som förhöjer din frisör- eller barberarsalong. Ge dina kunder en behaglig och avslappnande upplevelse under besöket i din frisörsalong genom att investera i eleganta och bekväma frisörstolar, så att dina kunder väljer att återkomma även i framtiden. Som det gamla ordspråket säger: "det första intrycket är viktigt". Genom att ge dina kunder en efterlängtad stunds avkoppling kan du enkelt få nya stamkunder, då de alltid kan lita på professionalitet och bekvämlighet i din salong.

Professionella möbler för barberare och frisörsalonger

En professionell arbetsstol för frisör hör definitivt till en av de viktigaste delarna i salongsutrustningen, och expondo hjälper dig gärna med att hitta den rätta salongsstolen för dig. Ge din frisörsalong en exklusiv atmosfär och följ de senaste trenderna – inte bara när det gäller hårklippning utan även när det gäller valet av professionella frisörmöbler. Du hittar ett brett utbud av moderna och eleganta frisörstolar och arbetsstolar för frisörer som är bekväma och funktionella.

Kvaliteten på materialet, högkvalitativt utförande och förstklassig teknisk utrustning är det viktigaste när det kommer till frisörstolar och barberarstolar. De flesta modeller har individuella inställningsmöjligheter, exempelvis snurrfunktion med lås, huvud- och fotstöd eller justerbart rygg- och armstöd. Vi erbjuder naturligtvis även arbetsstolar för frisörer som sadelstolar och pallar samt frisörtillbehör som torkhuvar och salongsvagnar.

Bekväma frisörstolar till bra priser

Oavsett om du är inriktad på hårklippning eller att trimma skägg så är en bekväm barberar- eller frisörstol avgörande för att få nöjda kunder. expondo erbjuder ett brett urval av olika modeller för alla behov, t.ex. snurrbara stolar, liggande frisörstolar och barberarstolar, schamponeringsstolar och liknande utrustning. Sortimentet omfattar frisörstolar med justerbar höjd och ryggstöd som kan justeras individuellt efter kundens storlek. Och allt detta till oslagbara priser!

Liggande barberarstolar och frisörstolar

Liggande barberarstolar med nackstöd är särskilt lämpliga för barberarsalonger, så att kunden kan luta sig tillbaka och slappna av och njuta fullt ut av behandlingen. Liggande frisörstolar är dessutom mycket praktiska för användning i frisörsalonger för olika typer av skönhetsbehandlingar, som hår- eller ögonbrynsfärgning. Låt dig inspireras på expondo.se – här hittar du de rätta professionella frisör- och barberarstolarna för män och kvinnor samt arbetsstolar som sadelstolar och annat som ger din frisörsalong ett helt nytt och modernt utseende.

Frisörstolar och arbetsstolar som erbjuder funktionalitet även för dina anställda

Justerbara frisör- och barberarstolar av hög kvalitet gör mer än att bara skämma bort dina kunder. Du och dina anställda kommer att känna skillnaden direkt med en justerbar frisörstol, då det blir betydligt lättare att vara flexibel i arbetet. Frisörstolar med justerbara ryggstöd gör det möjligt att arbeta bekvämt, vilket är skonsamt för ryggen. När frisörstolen också är höj- och sänkbar kan den enkelt ställas in i rätt position för alla typer av behandlingar.

Att ha en bekväm arbetsstol är precis lika viktigt för dig som frisör. Rullpallar och arbetsstolar med hjul underlättar arbetet betydligt, eftersom du kan vara flexibel i ditt arbete samtidigt som du får ergonomiskt stöd och slipper stå under långa perioder. Professionella rullpallar och sadelstolar gör det möjligt för varje anställd att anpassa höjden till sin egen och kundens längd. Alla modeller har hjul och är därför användbara verktyg för alla frisörer. Pallarna är utformade för att vara extremt smidiga och flexibla att använda.

Bekväma frisörstolar av hög kvalitet för många olika typer av behandlingar

De bekväma och högkvalitativa frisörstolarna och arbetsstolarna hos expondo kan naturligtvis även användas inom andra professionella sammanhang förutom i frisör- och barberarsalonger, som t.ex. skönhetssalonger och kosmetik- och tatueringsstudior. De bekväma och ergonomiskt utformade sätena är det som utmärker varje modell. Den mjuka skumfyllningen avlastar ryggen och ger hög sittkomfort.

Frisörstolar av högkvalitativa material och praktiska funktioner

Den moderna designen ger också ett stilrent och elegant intryck av din salong. Överdragen är tillverkade tåliga och högkvalitativa material som konstläder eller PVC och ger stolarna ett klassiskt och elegant utseende som passar in i alla frisörsalonger. Dessutom är de lätta att rengöra och därför mycket lätta att underhålla. Andra förstklassiga egenskaper hos många av modellerna är: 360° rotation med låsningsfunktion, höjdjustering med hjälp av en hydraulisk pump, högkvalitativa komponenter samt en gedigen konstruktion med tung bas som garanterar stabilitet, robusthet och hållbarhet. Hjul och gummifötter är skonsamma mot golven, vilket innebär att du inte behöver oroa dig för repor.

Brett utbud av frisörtillbehör och utrustning hos expondo

Hos expondo hittar du även annan praktisk frisörutrustning som tvättställ , arbetsvagnar, schamponeringsstolar, fotstöd och fönhållare. Schamponeringsstolarna har ett praktiskt tvättställ integrerat så att du slipper köpa stol och tvättställ separat. Om du å andra sidan föredrar att vara mer flexibel, så har vi även separata tvättställ för frisörer samt passande och bekväma stolar som kan användas för tvättstationen.

Andra redskap för frisörer som arbetsvagnar på hjul och fönhållare underlättar ditt arbete ytterligare, så att du kan säkerställa god ordning på arbetsplatsen och samtidigt vara flexibel i ditt arbete. För ökad bekvämligt för dina kunder så erbjuder vi även tillbehör som fotstöd till frisörstol samt nackstöd för tvättställ. Om du ofta får besök av barn i din frisersalong kan det även vara praktiskt att ha en speciell barnkudde som enkelt kan placeras i frisörstolen så att barnet sitter bättre. Naturligtvis finns det även en speciell frisörstol för barn i vårt breda utbud.

Oavsett om du letar efter en stabil och pålitlig barberarstol med många inställningsalternativ, en torkhuv för damsalongen eller en frisörstol i retro stil så har vi ett alternativ att erbjuda dig. Det breda utbudet av frisörutrustning kännetecknas av bästa kvalitet, förstklassiga material och högkvalitativt utförande. Vi förstår vikten av pålitlig och högkvalitativ utrustning för frisörer som klarar ett högt arbetstryck och samtidigt är enkla och pålitliga att använda. Investera i både din verksamhet och dina kunder genom att välja högklassiga frisörmöbler och tillbehör som förhöjer din frisörsalong och ger dina kunder en oförglömlig upplevelse, och allt detta till ett mycket bra pris!