Artikel: EX10260182

|

Modell: STAR_MCAB_20

Dokumentskåp - 90 x 40 x 185 cm - 2 lådor - 2 glasdörrar

4 890,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 1-3 dagar

100% säker betalning

  • Tåligt – skåp med en maximal belastning på 220 kg
  • Säkert – fyra lås med två galvaniserade nycklar
  • God översikt – två glasdörrar för översiktlig förvaring av filer, böcker etc.
  • Stabil – konstruktion av 0,6 mm tjockt och belagt stål
  • Enkel – problemfri montering tack vare medföljande tillbehör och tydliga monteringsanvisningar

PRODUKTBESKRIVNING

Det låsbara dokumentskåpet med gott om förvaringsutrymme

Det låsbara arkivskåpet STAR_MCAB_20 från Fromm & Starck, experterna på högkvalitativ kontorsinredning, skapar ordning på ditt kontor eller i verkstaden. Viktiga dokument kan säkert förvaras i lådorna och bakom dubbeldörrarna, och du kan alltid hålla god uppsikt över innehållet genom de två glasdörrarna. Den diskreta ljusgrå färgen smälter enkelt in i alla miljöer.

Det säkra dokumentskåpet med lås för ditt kontor

Tack vare dess solida konstruktion erbjuder dokumentskåpet inte bara god säkerhet, utan framför allt möjligheten att låsa in dina värdesaker och viktiga papper tryggt och säkert. De två medföljande nycklarna för de fyra låsen är gjorda av en hållbar zinklegering.

Det robusta dokumentskåpet med lås i metall är tillverkat av stål som har belagts med nästintill oförstörbart epoxiharts. Därmed är det låsbara dokumentskåpet också lämpligt för tuffare miljöer som en industrihall eller verkstad. Detta kontorsskåp med lås har en maximal lastkapacitet på upp till 220 kg, fördelat på fyra hyllplan.

Det 90 cm breda låsbara kontorsskåpet kan enkelt monteras ihop med skruvar, enligt den medföljande monteringsanvisningen. Med en höjd på 1,85 m och de två lådorna erbjuder dokumentskåpet gott om förvaringsutrymme som passar väl in på varje kontor. Fötterna är täckta med plast och skyddar därmed golvet från repor och andra skador, utan att kompromissa med stabiliteten.

TEKNISKA DETALJER

VANLIGA FRÅGOR