Artikel: EX10260103

|

Modell: STAR_62-48

LED-panel - 62 x 62 cm - 48 W - 4560 lm - 5700K

719,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 4-6 dagar

100% säker betalning

  • Ekologisk - låg energiförbrukning av lysdioderna på endast 48 W
  • Effektiv - hög aktiv effekt på 95 lm/W tack vare en ljuseffekt på 4560 lm
  • Perfekt passform - standardpanelstorlek 62 x 62 cm för takmontering
  • Hållbar - livscykel för lysdioderna upp till 50 000 timmar
  • Snygg - tidlös design med platt aluminiumram med vit färglackering

PRODUKTBESKRIVNING

Med denna LED-panel går det upp mer än ett ljus

Den högkvalitativa LED-panelen STAR_62-48 från Fromm & Starck ger mycket ljus i mörkret och skonar också din plånbok. Med sparsamma 48 W är det den perfekta belysningen för alla som tänker ekologiskt och miljömässigt. LED-taklampan är perfekt för kontor, sjukhus, gallerier, klassrum och stormarknader, men också för hushållskök eller moderna vardagsrum.

Snygg & ekologisk! Den ekonomiska LED-panelen för tak från Fromm & Starck

Det rektangulära LED-belysningssystemet lyser med en fullgod ljuseffekt på 4560 lm, vilket motsvarar en ljuseffektivitet på imponerande 95 lm/W. Opal-diffusorn, dvs den inbyggda diffusorn, garanterar utmärkt ljusspridning utan negativ bländningseffekt. Omgivningen blir jämnt upplyst, med en färgtemperatur på 5700K (dagsljus). Den maximala ljusstyrkan uppnås tyst och utan att flimra direkt efter påslagning.

Den höga färgåtergivningen på ≥ 80 CRI garanterar en realistisk och verklighetstrogen framställning av färgerna på de upplysta föremålen. Dessutom imponerar LED-panelen med sin tidlösa design med en matt vitlackerad aluminiumram. Tack vare den extra långa livslängden för lysdioderna på upp till 50 000 timmar behöver lamporna inte heller bytas ut på flera år.

Med de rektangulära standardmåtten 62 x 62 cm kan panelen enkelt och snabbt installeras var som helst. Tack vare den praktiska designen kräver den ultratunna LED-panelen ett installationsdjup på endast 1 cm.

TEKNISKA DETALJER

VANLIGA FRÅGOR