På rea

Artikel: EX10230230

|

Modell: GR-TR03

Studsmatta med skyddsnät - Ø 244 x 180 cm - 80 kg - Svart/grön

2 890,00 kr 3 590,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 4-6 dagar

100% säker betalning

  • Tålig - lämplig för flera barn tack vare en maximal lastkapacitet på 80 kg
  • Hälsosamt – rolig utomhusaktivitet som bränner kalorier, stärker hjärt-kärlsystemet och är skonsamt mot lederna
  • Tillbehör – inklusive skyddsnät
  • Hållbar – tack vare robust konstruktion och slitstarka material
  • Lätt – monteringsmaterial och instruktioner medföljer

PRODUKTBESKRIVNING

Studsmatta med skyddsnät för maximal säkerhet

Studsmattan med skyddsnät från Gymrex garanterar mycket kul och lek utomhus! Studsmattan för barn är säker och robust, och klarar en vikt på upp till 80 kg. Den är dessutom lätt att installera. Utöver studsmattan med kantskydd innehåller detta kompletta set även ett skyddsnät.

Sport och hälsa kombinerat med kul på den stora studsmattan för barn från Gymrex

Den stora trampolinen med skyddsnät har generösa mått på Ø 244 x 180 cm och är utrustad med 48 högkvalitativa fjädrar med en diameter på 2,9 mm. Detta innebär att flera barn eller en vuxen kan ha kul på den. Trampolinhoppning är en av de hetaste träningstrenderna just nu eftersom det bränner kalorier effektivt, stärker hjärt- och kärlsystemet och är skonsamt för lederna, samtidigt som det också är väldigt kul! 

Tack vare de robusta materialen och den stabila konstruktionen är studsmattan med skyddsnät mycket hållbar och säker. Den står på tre stabila dubbelben av stål. Själva studsmattan är tillverkat av elastisk och resistent polypropen. För att minimera risken för skador är sidofästena vadderade med 16 mm tjockt skumgummi och försedda med ett väderbeständigt fjäderskydd av polyeten och PVC.

Tack vare stoppningen och fjäderskyddet är studsmattan med skyddsnät extra säker vid användning. Det slitstarka skyddsnätet minimerar risken för skador. Det kan fästas snabbt och enkelt på stabila stångar och öppnas eller stängs med en dragkedja.

Den stora studsmattan för barn är extremt enkel att sätta upp tack vare det medföljande monteringssetet med verktyg och monteringsanvisningar. Trampolinen ska helst placeras på ett mjukt underlag, som en gräsmatta, bark eller sand. Men det går även att ställa den på hårda underlag som t.ex. betong.

TEKNISKA DETALJER

VANLIGA FRÅGOR