På rea

Artikel: EX10090163

|

Modell: HT-FORBES-15000

Kabelläggare – 15 hk

30 690,00 kr 33 790,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 1-3 dagar

100% säker betalning

  • Kraftfull – 15 hk 4-takts bensinmotor med 3600 rpm
  • Effektiv – grävkedja med härdade tänder och en hastighet på 9,17 m/s
  • Justerbar – grävdjup mellan 200 och 600 mm kan väljas
  • Robust – stabil konstruktion av stål med slitstark pulverlackering
  • Mobil – kompakt design, stora hjul och ett ergonomiskt handtag ger enkel hantering
  • Säker – vid starkt motstånd som t.ex. en sten stängs enheten av automatiskt

PRODUKTBESKRIVNING

Kabelläggaren gräver kraftfullt diken för kablar eller dräneringsrör upp till 600 mm ner i marken

Om du vill gräva jämna diken i din trädgård eller på jordig mark på en byggarbetsplats, är kabelläggaren HT-FORBES-15000 från hillvert ett perfekt verktyg. Det långa svärdet är utrustat med en kedja och fräständer som river upp jord ur marken, så att du får jämna och fina diken för kablar eller avloppssystem som ska läggas under jord på nolltid.

Kabelläggaren för trädgårdsarbeten från hillvert

Denna kabelläggare är en praktisk och kraftfull enhet som drivs med en 15 hk 4-takts bensinmotor, och som tar bort jord utan större ansträngning. Med en dikesbredd på 100 mm och ett maximalt dikesdjup på 600 mm kan du gräva diken med en hastighet på upp till 60 m/h. Beroende på terräng och kabelbredd kan djupet väljas i tre steg mellan 200 och 600 mm.

Kabelläggarens svärd är utrustat med en robust kedja med 27 härdade tänder, som enkelt kan ta bort hårdpackade lager av jord. Kedjan når en hastighet på upp till 9,17 m/s. Den utgrävda jorden läggs bredvid kabelläggaren så att man kan arbeta jämnt och smidigt, samtidigt som den finns nära till hands när det är dags att fylla igen diket. Ett överbelastningsskydd stänger automatiskt av kabelläggaren om den stöter på svårtuggade hinder i jorden, som t.ex. stora stenar som kan blockera eller skada enheten.

Det är enkelt att hantera kabelläggaren tack vare en kompakt design och stora hjul, samt det ergonomiskt formade handtaget. Enheten är tillverkad av motståndskraftigt och hållbart stål, som är skyddat med pulverlackering. Den bensindrivna motorn har en 3,6 L stor bensintank och en 0,6 L oljetank, så att man kan utföra längre arbetsuppgifter utan problem.

TEKNISKA DETALJER