Trustpilot
På rea
(2) recensioner

Odlingslampa - Fullspektrum - 100 W - 136 LED - 6000 Lumen

339,00 kr 361,60 kr
Priset är inkl. 25% moms.

Artikel: EX10090205

|

Modell: HT-WEDGE-100AP

Lågprisgaranti
Priset är inkl. 25% moms.
st.
Rabatt
Pris per vara
1+
0%
339,00 kr
3+
5%
322,05 kr
5+
10%
305,10 kr
10+
15%
288,15 kr
Utmärkande egenskaper
  • Universal – främjar tillväxten av växter från frö till fullblom eller skörd
  • Ljusstyrka – 136 LED-lampor med en livslängd på 50 000 h och en effekt på 100 W
  • Effektiv – Fullspektrum (380-780 nm) för optimal tillväxt av olika växter i alla stadier
  • Mångsidig – PPFD-värde på 903 µmol/m2/s som är lika perfekt för gröna växter som blommande växter eller för frukt och grönsaker som örter, tomater, paprika, sallad och mycket mer
  • Enkel – enkel montering tack vare den medföljande upphängningsanordningen
Säkra betalningsmetoder
Leveransinformation
Retur och garanti

PRODUKTBESKRIVNING

Sol året runt med den starka odlingslampan!

Med den effektiva och miljövänliga odlingslampan HT-WEDGE-100AP från hillvert skiner solen året runt på dina växter, oavsett om det är molnigt, regnar eller snöar ute! Med en effekt på 100 W och 136 LED-lampor sprider denna LED-växtbelysning nästintill naturligt solljus, och kan användas i såväl kommersiella växthus som hemma.

Ekonomiskt och effektivt! LED-växtbelysning från hillverts sortiment av trädgårdsutrustning

Det breda ljusspektrumet med våglängder på 380-780 nm garanterar optimal och hälsosam tillväxt och vital fotosyntes för dina växter. Växterna absorberar mer än 95% av ljuset och man kan använda LED-växtlampan från frö till full blom eller skörd. Med detta balanserade spektrum kan tillväxtfasen förkortas avsevärt med samma eller ännu högre avkastning. Det är inte ens nödvändigt att växla mellan de enskilda LED-typerna under de olika faserna.
De inbyggda lysdioderna hos denna LED-växtbelysning med starkt ljusflöde är mycket hållbara med upp till 50 000 timmar livslängd. Beroende på typ av växt krävs olika PPFD-värden (Photosynthetic Photon Flux Density). Med en PPFD på 903 µmol/m2/s är denna växtglödlampa perfekt för alla växtstadier för olika växter som örter (t.ex. basilika och rosmarin) och grönsaker (t.ex. tomat, gurka, sallad), men också för blommor. Fullspektrumlampan funkar lika bra att använda för hydroponics såväl som för växter i jord.
Den energibesparande odlingslampan kan användas överallt där det inte finns solljus eller där en ytterligare ljuskälla krävs. Lysdioderna täcker ett generöst område med en strålningsvinkel på 120°. Med den medföljande stabila upphängningsanordningen kan man enkelt hänga LED-växtbelysningen över växterna eller odlingslådan.

TEKNISKA DETALJER

Betyg och recensioner


5.0

Baserat på 2 recensioner

Sortera efter :

för 2 månader sedan Publicerad på Expondo Hungary

Bra

Bra

Visa den ursprungliga recensionen

för 4 månader sedan Publicerad på Expondo Hungary

Rekommenderas för odling av plantor

Jag köpte den tredje sådana växtlampan härifrån. Jag har använt dem för att odla plantor i 2 år. Den fungerar perfekt, tomat-, paprika- och gurkplantor växer fint under den. Metallytan blir varm, men detta är karakteristiskt för LED-lampor. Snabb och korrekt leverans med postförskottsalternativ.

Visa den ursprungliga recensionen

Vanliga frågor

För vilka typer av växter kan odlingslampan användas?

LED-växtbelysningen kan användas universellt och passar både för gröna växter och blommande växter eller frukt och grönsaker som örter, tomater, paprika, sallader och mycket mer.

Hur många timmar om dagen bör växterna belysas?

Beroende på typ av växter kan lampan användas mellan 8 och 12 timmar per dag.

Hos oss

är du i goda händer!

Genom vår stora expertis och målsättningen att erbjuda toppkvalitet samtidigt som du sparar pengar utvecklar vi våra egna, starka märken med hållbar design, ”Made in Germany”. Med fler än 1.000.000 nöjda kunder jobbar vi hela tiden på nya sätt att kunna uppfylla våra kunders individuella önskningar och krav.

Med förtroende från experter över hela världen
mer än 16 års erfarenhet
inom e-handel
3 MILJONER
kunder har köpt våra produkter