Artikel: EX10360030

|

Modell: P0101020133

Förspolningsdusch - Slang 1000 mm - Kran 220 mm - Tvåhandtagsbeslag

3 190,00 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 4-6 dagar

100% säker betalning

  • Praktisk – den 1000 mm långa slangen ger stor komfort vid sköljning
  • Flexibel – tack vare kombinationen av vridbar kran och duschhuvud för många användningsområden
  • Hygienisk - i förkromad mässing som har en slät och lättskött yta
  • Hållbar - tack vare högkvalitativa material och utmärkt bearbetning
  • Enkel – okomplicerad installation via en G1/2"-anslutning

PRODUKTBESKRIVNING

Den flexibla förspolningsduschen med ett hål för många användningsområden

Med en 220 mm extra lång kran tillsammans med den 1000 mm långa slangen erbjuder förspolningsduschen stor bekvämlighet vid sköljning. Kombinationen av tvåhandtagsbeslag, flexibel duschpistol och hög, vridbar kran gör arbetet lättare och säkerställer hygieniska resultat, oavsett om det är hemma eller i restauranger, skolor eller för andra användningsområden.

Professionell förspolningsblandare för hög hygienisk standard

Förspolningsblandaren med vridbar kran är utformad som tvåhandtagsbeslag för enkel justering av vattentillförsel och temperatur. Slå på eller stäng av vattenkranen separat vid behov. Upphängningen för duschen, som även håller slangen, bidrar till ytterligare bekvämlighet och hygien. På så sätt är de inte i vägen när de inte behövs och blir inte heller smutsiga.

Storköksblandaren är tillverkad av mässing och rostfritt stål, vilket ger många fördelar. Den släta och lättskötta ytan garanterar hygieniskt arbete utan ansträngning även i stressiga situationer. Samtidigt är detta material särskilt tåligt och ger i kombination med den utmärkta bearbetningen en särskilt lång livslängd.

Installationen via G1/2"-anslutningen är mycket enkel och intuitiv och kan utföras av lekmän utan problem. Allt som krävs för att installera förspolningsduschen med vridbar kran är ett motsvarande urtag i tvättstället.

TEKNISKA DETALJER