Artikel: EX10062140

|

Modell: MSW-DEH4050H

Avfuktare - 50 l / 24 h - 40 - 65 m² - 628 m³/h - 7 L - Med handtag

7 889,99 kr
Priset inkluderar moms

Redo att skickas!

Leveranstid ca. 4-6 dagar

100% säker betalning

  • Effektiv – tar bort 90 l vätska per dag från rummen och samlar upp den i en 7-L-behållare.
  • Kraftfull – cirkulerar 628 m³ luft per timme för uttorkning
  • Stor yta – lämplig för rum på 40 - 65 m²
  • Mobil – hjul och ett bekvämt handtag för enkel transport
  • Miljövänlig – använder köldmedium R290

PRODUKTBESKRIVNING

Fuktiga rum hör till det förflutna med byggavfuktaren

Vare sig det gäller nya byggnader eller renoveringar får du torra väggar med MSW's byggavfuktare. Med luftavfuktaren förhindrar du att mögel bildas på fuktiga väggar, vilket skulle leda till kostsamma ombyggnationer. Dessutom kan du påbörja efterarbetet, till exempel putsning eller målning, mycket tidigare tack vare torra väggar.

Enkel, miljövänlig och kraftfull! Avfuktare från MSW

Vid kontinuerlig drift tar byggavfuktaren bort upp till 50 liter fukt per dag som annars skulle samlats i väggarna. För att göra detta cirkulerar enheten upp till 628 m³/h luft och kyler den med hjälp av en 860 kraftfull kompressor. Här använder enheten köldmediet R290, som arbetar mycket miljövänligt. Den kondenserade vätskan samlas upp i en behållare på 7 liter. Bygg-avfuktaren är perfekt lämpad för utrymmen på 40 - 65 m².

Avfuktaren är utrustad med en LED-display där du kan ställa in och kontrollera alla nödvändiga värden. För driften använder du en 24 timmars timer. Dessutom har avfuktaren en automatisk avstängningsfunktion. Den integrerade avfrostningsfunktionen gör det möjligt att avfukta ner till 5 °C. Dessutom startar enheten automatiskt om luftfuktigheten i rummet är för hög. En sensordisplay informerar dig om fel, så att du kan reagera på lämpligt sätt. Du kan enkelt ta bort det inbyggda luftfiltret och tvätta det för upprepad användning.

Vill du flytta enheten? Du kan göra detta enkelt och bekvämt med hjälp av hjulen och det praktiska handtaget. Byggavfuktaren lämpar sig för större byggarbetsplatser och för torkning av flera rum.

TEKNISKA DETALJER